Telegram kullanmıyorum lakin birçok platform arasından açıklama yapmak için Telegram'ı seçmeleri de ne kadar mantıklı aklım almadı. Kendi internet sayfalarında 'Merhaba, Sistemlerimizdeki sorun nedeniyle hizmetinizde kesintiler yaşanabilir. Ekiplerimiz sorunu çözmek için çalışıyor. Anlayışınız...
%100 katılıyorum. Şuan için en mantıklı seçenek TürkNet gibi geliyor. Fakat bir yandan da (sorunun ne zaman çözüleceğini kestiremeyerek) uzun vadede ComNet'e 310 TL ödemek yerine TürkNet'e 500 TL ödemek fırsat maliyeti açısından ne kadar mantıklı onu düşünüyorum.
Ayrıca TT'nin altyapı sağlamamasının aktif kullanıcıların internet kopması ve hız sorunları yaşamasındaki etkisine anlam veremedim. Altyapı sağlamıyorsa mantıken en kötü yeni kullanıcı almaz olur biter. Benim altyapım zaten yıllardır TT ve birçok İSS değiştirmiş biri olarak daha önce böyle bir...
Uzun bir süre fiyat araştırması, İSS karşılaştırması yapıp en mantıklısının ComNet olduğuna karar vererek geçmiştim. Üstelik yeni internet bağlatacak 2 arkadaşıma da ComNet alması konusunda ısrar ettim. Kendi mağduriyetimin yanında adamlara da mahçup olmuş olduk.
Yaklaşık 2 aydır ComNet kullanıcısıyım. Mert abiye olan güvenim ve piyasanın pahalılaşması sonucu en uygun fiyatlara sahip olmasından ötürü tercih ettim. Son 3-4 güne kadar her şey güzeldi. Lakin öncelikle internet hızında yavaşlama ve gecikme gibi problemlerle başlayan ve ardından da 3 gündür...
Arkadaşlar Razer Barracuda Pro aldım ve açıkçası oyun performansını hiç beğenmedim. Ses seviyesi ve derinliği bana yeterli seviyede gelmedi. Derinlik derken özellikle rekabetçi oyunlar oynayan biri olarak adamların sağda veya solda olduklarını anlayabiliyorum ama bana tam olarak konumları...
Merhabalar, Razer Barracuda Pro almak isteyen arkadaşlar için deneyimlerimi aktararak rehber olmak isterim. Halihazırda Fiio FH3 IEM (Kulak İçi) kullanmaktayım fakat oyunlarda çokça zaman geçirdiğimden dolayı daha konforlu, kulak üstü ve kablosuz bir kulaklık arayışı içine girdim. Diğer...