işe yaramaktan kastettiğiniz nedir anlayamadım eksik vitamin değerleri giderildiğinde bir 'hissiyat' yaşamazsınız zaten, önerilen tedavi şeklini tamamlayıp tahlil yaptırmanız gerekli, iğne formu daha etkilidir ama iğne olamıyorsanız daha uzun sürede de değerleri toplayabilirsiniz elbette. Lütfen...
: ) neyse bir eczacı olarak yanıtlayayım, gerek yok almana çünkü gerek olsa doktorun iğne formunu verirdi, fazlası zaten idrardan atılıyor b12 düşüklüğünü kafana takman da gereksiz eğer özel bi sağlık durumun yoksa günde 1 yemekten 1-2 saat sonra alman yeterli gibi duruyor
Piyasada bu fırsatlar hep oluyor zaten onu demek istiyorum, geçen hafta 7200 e amazonda aynı özellikte monitör vardı 9 taksit peşin, bunda taksit de yok anlatabildim mi ?
Bu ürün fazla abartılıyor, kalite kontrolünde sorun varsa uzak durulmalı, 2 ay önce 6 bine aynı özellikte VA panel monitör aldım. VA görünce kaçmanıza gerek yok, 2. monitörüm IPS ve yeterli karanlıkta ikiside fark etmiyor, yok renk ışık parlaklık detaya takılacağınıza ürün daha kaliteli bir...
Geçen amazonda peşin fiyatına 6 taksit 4070 super 24k idi, fiyatların aynı veya daha da kampanyalı seyir edeceğini biliyoruz faiz kararları ve ekonomi gidişatı adına. Sıfır almak sadece sayıdan ibaret değil alım kolaylıkları da önemli, bir alıcı olarak 6 taksitle sıfır almak için 2-3 bini...