Merhabalar yarın ödev teslimim var yapamıyorum ödevi basit düzeyde adobe kullanana birini ihtiyacım var ücretini vericem maksimum 3 saat sürebilecek bir ödev yardım lütfen
Günde takribi 1-2 saat bazen daha az olsada gamepad ile fifa 24 oynarken sol başparmağımın içi su topluyor içe doğru eziliyor oyun oynarken büyük ihtimalle çok fazla sert ittiriyor basıyor olabilirim analoğumun sol üste olmasğnında etkisi olabilir birde analoğun içi çukurlu tam ılarak ona...
Merhabalar 2 gün önce indirimden almış olduğum gamepad testi yaptım sağlayınca bir tuş yerinden hafif oynuyor birde şarj kablosu takma yerinde veya terefon bağlantı noktasının orda mavi bir kalem işareti var yani biri çizmiş sizce bu test oranları iyi mi
1685439912
Çok hafif yeni ses çıkarıyor...
Merhaba aoc 27 ekran monitörüm geldi ancak resimde görüldüğü gibi o ksmı açık olmasıyla beraber monitörün kasası giriş yuvaları vs azcıkda olsa oynuyor arada boşluk var giriş kısımlarıyla sizce geri iade etmeli miyim yoksa çok ufuk kusurlar bir şey olmaz mı.
1684139748
mönitör modeli
Merhabalar ikisi arasında kaldım 27 ekran alırsam piksel kalitesi 23e göre düşük olur mu 27 ekranın fiyatı uygun gibi geldi
1683797253
Oyun oynamanın yanı sıra aktif olarak film vs seyrettiğim oluyor
merhabalar böyle bir sistem dizdim ortalama 5 kya kadar zorlayarak 6 kyı da görebilirim bu bantlarda güzel fiyat performans bu sistem için iyi olacak bir mönitör arıyorum yardımlarınızı bekliyorum