teşekkür ederim, dikkat ederim normalde cihazlara fakat denk geldi. Bir yolculuk yaptım, kılıf ekran koruyucu alamadan ekranı gitti. Bazı şeyler şans, daha dikkat edeceğim.
Merhaba, s9 fe plus tablet aldım, daha iki hafta oldu. Ekranı kırılmış, muhtemelen garanti kapsamına alınmayacak. Ortalama değişim fiyatı ne olur samsung yetkili servisinde. Ve cihazı tanıyan arkadaşlar ekranda böyle bir kronik sorun var mı yoksa bana mı denk geldi diye bilgilendirirse...
Konuyu okuyan arkadaşlar olursa onlara bir bilgi olsun. Çok kaynakta LCD ekran oled'e göre daha kötü olmasına rağmen lcd ekranın göz sağlığı için (ki dolayısıyla okuma yapmak için) daha iyi olduğunu söylüyor. OLED daha üstün bir teknoloji ve çok açıdan kıyaslanmaz fakat sürekli okuma...
Sağ olun hocam çok, hassaslık ayarından bahsetmeniz iyi oldu. s9 fe+ da alabilirim ama ekranı fazla büyük bence. Onun yerine s9 FE'nin 6 değil 8 gb ram'li olanını düşündüm.
Muhtemelen aynı tarzda kullanacağız. Teşekkür ederim. O kadar şüpheye düştüm ki acaba e ink tablet mi alsam diye düşünmeye...
Bunlar için de var paperlike ekran koruyucu ve hatta Huawei papermatte sanırım direkt böyle üretilmiş ama Huawei almak istemiyorum hakkında olumsuz çok şey okudum.
Teşekkür ederim. S9 ve S9 Plus'larda bu sorun yokmuş sanırım. Kalemi tam olarak neden beğenmiyorsunuz veya kalemini iyi bulduğunuz bir marka var mı hocam?
Sağ olun hocam. SPen'e mi özel bu yorum yoksa tablete not almak mı tatmin etmiyor genel olarak?
1711129382
Teşekkür ederim, böyle...
Merhaba, lisansüstü çalışıyorum. Daha önce hiç tablet kullanmadım, iyi not tutacağım ve e okuma yapabileceğim bir tablet için akademik makaleye kadar ince eleyip sık dokuyup bir tablet aradım. Bütçeme ve kullanım tarzıma göre en mantıklısı S9 FE'nin 8 GB'lığı gözüküyor. Fakat birkaç yerde sarjın...
Çok teşekkür ederim ikinize de. Bilgisayardan pek anlamıyorum, o yüzden anladım mı diye teyit ediyorum. Yani bilgisayarda iris var fakat tek kanal olduğu için şu an gözükmüyor? İlginç.
Merhaba, 1235-u bir bilgisayar aldım. Birebir aynı bilgisayarın 16GB'a yükseltilmişinde iris grafik kartı gözüküyor, ben daha güvenilir bir satıcı diye 8gblıktan aldım. Aralarındaki tek fark yükseltme yapılmaması. Benimkinde grafik kartı Intel UHD gözüküyor. İngilizce bazı kaynakları taradığımda...