Sotoko isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

Internet sayfalarinda ne iptal işlemi başlattılar ne bir guncelleme yaptilar tekrar aradim busfer ellerinde sadece 1 tane 6800 cl34 olandan kaldigini gecen tedarik edemiyoruz stoklar yok dedikleri rame gecirebiliriz dediler nerdeyse yemin edebilirim aldigim ramdende ellerinde olduguna ve...
  2. S

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

Tekrar aradılar gecirmeye calistiklari ürününde stoğunun kalmadığını söylediler bu seferde goodrame gecirmeye çalıştı ama bu işin bir sonu yok kesinlikle bidaha indirime vesayre girerse almayın vermiyorlar bu rami boşuna uğraştığınıza kalıyor birde 6 ay taksitli almıştım şimdi onun taksit taksit...
  3. S

Pazartesi sabahı satın aldım bugun 10 dk önce falan beni arayıp ürünün tedarik edilemediğini bu ürün yerine gene lexar ares 6800 mhz cl34 ramle değişebiliriz dediler fiyat değişimi olmadan sk hynix A die olduğu için bir fark olmayacagini bildiğimden kabul ettim satın alacak arkadaşlar ürün...
Geri