Soul-fly isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Blackshark v2x mi HyperX cloud core mu almalıyım

Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum, hangisi daha iyidir, bu fiyat bandında başka öneriniz varmıdır?
  2. S

Pc açılırken resetlenip bios'a atıyor

Merhaba öncelikle bu durum ilk defa başıma geldi. pc açmak için tuşuna bastım ve daha 3-5 saniye geçtikten sonra bi anda bip sesi geldi ve resetlenip bios'a attı. ramlerin frekansı sıfırlanmıştı sizce bu durum neyden dolayı olmuş olabilir?
  3. S

TurkNet ile kaç Mbps hız alırım?

turknete kalırsa en fazla 69 veriyor dediler, 75 lik paket verdiler, 74 hız alıyordum az önce aradım 100 lük pakete geçiş yaptım, şuan 86 alıyorum.
  4. S

TurkNet ile kaç Mbps hız alırım?

TurkNet bana, 75 Mbps'lik paket verdi ama sanırım altyapım daha yüksek hızları karşılıyor gibi. Anlayan biri varsa söyleyebilir mi kaç alırım?
  5. S

Bu kulaklıkların arasında kaldım hangisini önerirsiniz artıları ve eksileri

Öncekikle merhaba aşağıda belirttiğim kulaklıkların arasında seçim yapmaya çalışıyorum, deneyimleyen veya bilgi sahibi olan varsa, hangisinin iyi veya hangisini neden kötü olduğu yazabilirmi. 1. HyperX Cloud Core 7.1 2. HyperX Cloud II 7.1 3. Logitech G435 LightSpeed Wireless 4. Razer...
  6. S

Öneri kulaküstü mikrofonlu kulaklık önerisi

Ses kartı olayına hiç girmek istemiyorum ama, baktığım kulaklıklar arasında çoğu jack girişli, anakartımın ses yongası alc897 sanırım, intertte incelemesini bulamadım kafam çok karıştı.
  7. S

2k ya çıkabilirim ama, ozaman seçenekler artıyo karar veremiyorum.
  8. S

Öneri i5 10400f işlemciye kule tipi soğutucu önerisi

hocam se-214-xt güzel bir soğutucu ama fiyatı çokta düşük değil, biraz daha üstüne koyup thermalright markasının soğutucularına bakılabilir. ileride yükseltmeyi düşünürsem işimi görecek bir şey olması lazım.
  9. S

Zalman s4 plus hocam, 160mm soğutucu desteği var
  10. S

Öneri f/p mekanik klavye önerisi

blue red switch farketmez, f/p mekanik klavye arıyorum bütçe 1.5k.
  11. S

mikrofonu kaliteli ses seviyeleri yüksek usb bağlantılı terletmeyen rahat kulaklık arıyorum oyun oynuyorum müzikle işim yok bütçe 1.5-2k. Rampage gamepower gibi markalar önermeyin
  12. S

i5 10400f işlemcime kule tipi fan almak istiyorum, ortalama dereceleri 68 / max stress testlerinde 79 stock fan yetersiz hissettiriyor max bütçe 2k önerisi olan paylaşabilir.
Geri