Kaze Q80 alınır mı? Yeni çıkış yapıcak gibi.
https://www.incehesap.com/gamepower-kaze-q80-27-flat-fast-ips-180hz-0-5ms-qhd-2k-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-82946/
Bu arada bazı arkadaşlar cratos lite için tek cpu güç girişi var alınmaz vs demiş, cratos lite 1000W var bende tek kablodan çıkan 2 adet 8 pin cpu güç girişi mevcut ve iki adet de pcie güç kablosu mevcut yani giriş 4 adet total. 3 güç girişli ekran kartlarını besler yani, 4 girişli varsa onuda...
Benimde fanlarım çok sesli o yüzden fark etmemiştim ama evet dönmeye başlayınca ilk 1 2 saniye hızlı dönüyor. Boşta yapmıyor bu durumu yük altına girince yapıyor bende. Soğuduktan sonra fanı kapatıyor ısınınca tekrar açıyor.
Bende 1000W olanını aldım cratos lite'ın hazır almışken geleceğe dönük alayım dedim. 550W psu da işlemci değişmemden kaynaklı güç yetmeyip tık edip kapanıyordu bazı senaryolarda, bunda artık yapmıyor. 5 yıl garanti diyor kutunun üstünde fazlasıda lazım değil ama gayet kaliteli duruyor psu fan...
1000hz almanız lazım, bende 985 gibi çıkıyor sebebi test sırasında arada sırada duraksamam. Test süresini 2000 e çekebilirsiniz eliniz yoruluyorsa ve oldukça hızlı yuvarlak çizin. Eğer duraksarsanız gamepad bir girdi iletmeyeceği için ortalama düşecektir. Aynı şekilde yavaş çizerseniz de değer...
Test number'a programın önerdiği en yüksek değeri girmiştim ekranda yazıyordu 6000 falan olması lazım, bluetooth ile yaparken daha az girin yoksa çok uzun sürüyor. Test başladığında bitene kadar joystick ile yuvarlak çizin. Sağ joystick ile deneyin program soruyor diye hatırlıyorum. En son...
Fotoğrafta Xbox 360 Controller yazıyor doğru yani. Orjinal ürünün kitapçığında otomatik bağlanmaz ise dongle'ın üstündeki tuşa basın diyor. Genelde tek seferde oluyorda olmazsa basın.
Gamepowerda bulunan hall effect joystickler daha uzun süre götürür stick drift konusunda, 9. nesilin pilli olması ve sadece bluetooth desteklemeside çok kötü.