2 yildir kullandigim bilgisayarda son 2 gündür bilgisayarın açılmama sorunu vardı dün bu sorun ilk olduğunda salteri kapatip güç tusuna basip statik elektrigi bosalltiktan sonra acilmisti ama bugun bir turlu acilmayinca ram ekran karti bios pili hepsini söküp tekrar taktım ama hiçbirşekilde...
İyi günler Europa Universalis 4 adlı bir oyun için mod yapıyorum. Oyunda yüzlerce klasör ve belki binlerce txt dosyası var. Bu yüzden bazen aradığım en ufak şeyi bulmak saatlerimi alabiliyor. O yüzden acaba bu klasörlerin hepsini benim yazdığım kelimeyi aratacak bir tool var mıdır merak ediyorum.
Öncelikle günaydınlar yaklaşık 25klık bir bütçem var https://www.gaming.gen.tr/urun/229888/mesut-cevik-mc5-v2-pc-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bide bundan iyi bir öneriniz var mıdır?
csgo warband witcher da 60 fpsyi geçmiyor valorantda monitoru 120 hz kullanınca 60 fps sabit oluyor 60 hz e alınca fps limiti kalkıyor. Şuanlık bi tek minecraftta fps sabiti yok
Monitörüm 120Hz ve FPS sabitleyicisi kapalı olmasına rağmen FPS'im 60'ı geçmiyor. Hem oyun içi hem de NVIDIA denetim masasındaki ayarlarım düzgün. Bir türlü çözemedim sorunu.