Veri çaldırmayla ilgisi yok reis normal icloud hesabı legal bişe p@para kiralama gibi düşün icloud hesabını
1745112118
Legal derken yani ios hesabı ve appstoredan yapılan bişe
Merhaba bi aralar bi site vardı içinde ücretli oyunları satın alınmış halde şifreleri ile paylaşılıyodu girip oyunları indiriyoduk o sitenin ismini hatırlayan var mı ?
Bi aralar minecraft ücretsiz indirmek için
İcloud hesabı girmiştim o siteden içinde minecraft satın alınmıştı indirdim direk
kanka yapmıştım ama böyle bişe olacağından haberim yoktu ayriyetten kart limitini sandımki ayarladıktan sonra bidaha değştremem kafası ile limiti 5000 yaptım
hahaha yok knkm benim bizzat kendi banka kartımdan 50 dolar çekilmiş bankamda 2000 küsür falan vardı şimdi 200tl kaldı dımdızlak kaldım iadeyi inşallah bugün ederler aç kaldık yoksa hahahaha
1742128928
hahaha yok knkm benim bizzat kendi banka kartımdan 50 dolar çekilmiş bankamda 2000 küsür...
Arkadaşlar dün gece Fifa 25 ve BF1 aldım başka kartım ile aldım.
Steam hesabımdan hiç alışveriş yapamdığım bi kart
ardından 1 saat öncesine kadar 50 usd bakiye yüklenmiş
bakiyeyle herhangi bi satın alım gerçekleştirmediler sadece bakiye eklemişler bunu nasıl iade edicem.
Steam hesabında CS banlı...
Merhabalar ben dün forumdada var zaten fifa 24 ve bf1 aldım ardından indirmeye başladım bundan sonra 1 saat öncesine kadar hesabımndan 50 dolar yaklaşık 1900 tl yatırım yapılmış ama bunu be nyapmadım nasıl çekicem o parayı cs kasa falan yapamıyorum cs banlı steam hesabımda napıcam yardım edin...
Merhabalar FIFA 25de 1000tl altı güzelf/p ürünü gamepad önerir misiniz
Bazı gamepadlerde sol üst tuş ile sol alt joystick birleşikmiş önerdikleriniz onlardan olmazsa sevinirim
Offline modda takım kariyeri veya tek oyunculu kariyer modu falan oyniyicam
1742069470
Peki offline modda tek oyunculu kariyer ve hani takım kariyeri falan filan sorun olmaz demi ?
Selamlar ben ilk kez FIFA alıcam FIFA 25 indirime girmiş 21 dolar şuan aldığımda başka bi ödeme oluyomu ea ve epic gamesde her ay ödeme falan görünüyor Steamde öylemi ?
Ve FIFA 26 çıktığında FIFA 25 gidiyomu ?