cs gıbı oyunlar yada hıkayelı falan oynıcaksa sorun yok normalde 6900xt 7500f darbogaz yapmaz olarak gecer arastırırsan ama pubg gıbı bı oyunda darbogazı sonuna kadar yıyorum
yok bıos guncelledım oyuna bi girdim 60 70 80 fps dalgalanıyo delı gıbı kasıyo kanka IJWEIOHRIHOJSRYHGIOJSADFIHJOIJDMSOFHMISDAMFIHDFH valla delırırsın ya cpu %100 yine gpu 100 watt kullanıyor falan komedı tam delırıcem baksana 50 60 fps alırkenkı ıslemcı degerlerı c ore 0 bak %100 dolu...
tek cozumum ıslemcıyı degıstırmekmı la 7500f kaldıramıyomu boyle bırseyı yoksa bı ayar cart curt tıkayan bıseymı var sam acık olmasına ragmen hwınfoda ıslemcının kullanımı %127 falan gozukuyo ve duzelmıyor
yok valla duzelmıyor nasıl bır oyunsa duzelmıyor kanka herşeyi yaptım pbo dur oc dir hız asırtmadır curve bıos nihai guctur falan her seyı denedım ama olmuyo cok sacma darbogazdan dolayı boyle oluyo galıba oyunda lobıye gırıyom herkesın oldugu yer bi ayar degıstırıyom cpu %100 kullanıyo kendını...
yanı tum odagı pubg ye falan cevırıyom kanka oyuna gırdıgım an cpu %100 paso ınmıyo %100 den cpu 100 iken gpu yu %50 kullanıyo ayarlarıda doku kenar yumusatma fulledım onları yuk gpu ya bınsın dıye ama fps 60 kadar dusuyo lobıde cpu 100 de calısırken full sıcaklıgında fazla olması gerekmıyormu...
ekran kartımın yeetmıcegını dusunmuyorum cunku sımdı monıtorum 2 k 1728x1080 cozunurluk cok kotu gozukuyor ayrıyetten benım yan monıtorumde var 1080p onlada denıyorum ana ekran o yapıyorum oyunu 1920x1080 de oynuyorum aynı fps dusuklugu aynı takılmalar hala oluyor hanı duzeltmenın bır yolu...
teşekkürler deneyeyim birde amdde kesinlikle açık olması gerek dedıgın yada kapalı olsun dedıgın ayarlar varmıdır acaba ben amd sistemi toplayalı cok olmadı bır bılgımde yok 25.11.1 e göre soylesen guzel olur
arkadaşlar 6900xt kullanıyorum 2 gun oncesıne kadar son surumu kullanıyordum uzun suredır son surumu kullanıyodum sonra benı oyundan atmaya basladı boyle ekran doknuyordu bı anda ve mavi ekran cıkıyodu ama 1 tane degıl mesela ust tarafta kucuk kucuk 30 40 tane mavı ekran gozukuyodu boyle degısık...