yani şuan için en azından ddr5 geçmek zorunda kalmıyorum yoksa anakartım da yeni onu da 3 sene önce falan almışımdır baştan aşağı değiştirmem gerekecekti bu yaptığım seçim ile gurur duyuyorum :D
1734905682
Chat gpt de yazdım meraktan ve aldığım cevap şu şekilde sizlerle paylaşayım
NVIDIA...
CM Masterliquid ML360 almıştım işlemci için kasama sığmadığı için öne taktım ön fanları söktüm 2 tanesini tepeye taktım falan soğutmamın kötü olduğunu düşünmüyorum
1734905000
sistemim şuan gayet iyi tek eksik ekran kartımı upgradelememiş olmam zamanın da şükür 5800x3D 7k gibi bir fiyata aldım...
yani en kötü bütçe ayarlayamazsam ben de onu alacağım ama dediğim gibi asus rog strix kullanıyorum halen 1070ti çok uzun zaman oldu yani ve gerçekten çok sağlam kaliteli ama sonuçta 4070 bir kart kaç nesil ilerisinde ne olursa olsun benim için +++ olacak
1734904466
tufa çok zorlayacağım kendimi...
hocam zaten ayın 26 kadar vaktim var o zaman çekeceğim windforce alırsam 4454 TL gibi bir aylık ödeme yapacağım asus tuf alırsam da 5144 TL gibi bir ödeme araların da çok uç fiyat farkı gelmiyor buradan bakınca ama bilemiyorum işte kafam çok karışık memleketin hali de belli
Arkadaşlar lütfen hepiniz fikirlerinizi belirtin arasından alabileceğim en mantıklı seçeneği seçelim, bana gerçekten çok yardımınız dokunmuş olur o şekilde çünkü ben tekrar tekrar yeni kart alamayacağım ve bu işten para ekmek paramı kazanıyorum, hepinize tekrar dan çok teşekkür ederim...
valla hocam herkes fikrini söylüyor işte bilmiyorum ki kafam iyice karıştı, zaten ekran kartı modelleri de baya azalmış piyasa da bulmakta zorlaştı şuan seneye fiyatlar patlayacak diye herkes indiriyo
1734902691
evet kullanıcı deneyimli yorumlar şuan daha değerli tabi ki
hocam ekledim listeme ama daha önce pek duymadığım ve etrafımda kullanılmayan bir marka, siz kullandınız mı veya bilgileriniz hangi yönde teşekkür ederim.
1734902093
2 fanlıyı görünce zaten hiç yanaşmadım ventus da öneren olmuştu ama ona da aşırı çöp falan diyorlar bilemiyorum, şuan ki durum da...