Ben bundan kullanıyorum yağmurda karda çok iyi performansı var. Klasik kıyafetlerin altına da uyuyor. Su geçirmez kumaş kısmları var o bunu klasikleştiriyor. Tavsiye ederim.
https://www.salomon.com.tr/shelter-waterproof-15283
Lian li beyaz stoklarda varsa hiç düşünme. MSI, PSU konusunda çok titiz davranıyor. Bir çok kez oluşturduğum sistemlerde kullandım hala kullanılıyor da. Sorunsuz bir şekilde. Kablo erimesinin başka sebepleri var ki yanlış bir uygulamada tüm firmaların kabloları yanıyor. Lian li nin bu attığın...
MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI - 10.829 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a1000g-pcie5-1300w-80-plus-platinum-full-moduler-guc-kaynagi.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel&utm_source=vtnShare
ASUS 1200 Watt...
Merhaba kardeşim PSU max 1000 watt yeterlidir. Yeni ekran kartları soketleri falan çıkar mı diye düşünme. Kasım indirimlerinde güzel fiyatlar var.
Ben de senin yerinde olsam ekran kartı için super serisini beklerim. Onu beklerken yeni ram ve ssd stokları gelir fiyatlar normale döner.
Kasa...
Forumlarda 10 yaşındaki çocuklara cvp verecek zamanım yok diyelim. Yüne anlamışsın ama ben sana daha anlatmayacağım. Sen diyorsun ki koskoca lansmanda, nvidia gibi firma senin anladığını anlayamadı, durduk yere kendine geçiriyor. Hala ısrar ediyorsun. Dlss 2 kat performans veriyor demiyor. Dlss...
Oğlum normalde 4080 super, 3080ti den 1.4 daha hızlı diyor. Dlss açınca bu 2 katına çıkıyor diyor. Neyi anlamıyorsun anlamıyorum ki? 3080 ti da 100 fps alan adam dlss kapalıyken 4080 super den 140 fps alacak diyor. Dlss i de açarsan 200 fps alacak diyor. İngilizceyi ahırda mı öğrendin oğlum sen.
Aradaki fiyat farkı derken RTX 4080 Super daha iyi olmasına rağmen 200$ daha ucuz. RTX 3080ti ile RTX 4080 e aynı demek doğru değil. Yeni çıkacak olan RTX 4080 super çok iyi bir kart. Daha Nvidia kartı kimseye göndermezken, bu adam nereden bulup da test etmiş. Bence konu kapanmalı. Gereksiz bir...
Merhaba kardeşim,
RTX 4070Ti ekran kartı alacaksan ATX 3.0 destekli bir Psu almanı öneririm. Be quiet in bu Psu modeli bunu desteklememektedir. Bir çok Psu kullandım. En sağlam ve en sessiz psu lar corsair ve asus dur. Madem Asus kasa alıyorsun Psu da Asus almalısın. 4070ti sistem için en az...
Fps oyunları oynuyorsan her şeyden önce klavye ve faren iyi olmalı. Sonra ağlarsın ama önce ben sıkmıştım diyerekten 😂 Monitör de önemli sisteminin monitörüne katkı edeceği fps ler daha sonraki konudur. 144 hz monitörün varsa 144 fps yetecektir. Bu ekranda 500 fps alıp daha iyi oynuyorum diyen...