Sparkles5004 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Rdr 2 currently running (oyun zaten çalışıyor) hatası

Reis eğerki rdr2 kısayolundan açmaya çalışırsam currently running hatası verir rockstar launcher dan açmaya çalışınca hiç açmıyo loading diyo kalıyo full yani ordada açık değildi 1768379590 Reis rdr ile alakalı hiç bir şey yok görev yöneticisinde hatta rdr2 açıyorum açılırken de görev...
  2. S

Rdr 2 currently running (oyun zaten çalışıyor) hatası

İyi günler bilgisayarım bir kaç gündür sorunluydu ve oyundayken kendine restart attı zaten bunun için bilgisayarcıya götürcem, ama rdr2 oynarken restart attığı için sıkıntı oluştu oyuna girmek istiyorum ama sürekli currently running hatası veriyor denemediğim yöntem kalmadı, launcheri sil baştan...
  3. S

Bilgisayarım oyundayken kendi kendine restar atıyor

Amd rx 5700xt, ryzen 5 5600x, msı b550 gaming anakart, psu da 700w ama markasını hatırlamıyorum 1768295953 Valla yarın bilgisayarcıya götürcem ama önden bi bilgi almak istedim. 1768295976 Reis şuan okuldayım yapamıyorum eve geldiğimde bakarım.
  4. S

Bilgisayarım oyundayken kendi kendine restar atıyor

Bilgisayarım normalde hiç yapmıyordu ama 1 kaç gündür oyundayken hata vermeden restart atıyor, bazen 1-2 saat içinde bazen 10 dakikada atıyor, sıcaklıktan olabilir diye düşündüm ama pc buz gibiyken bile atıyor sorunu nedir acaba?
Geri