hocam globac c states ve typical current ayarlarını yaptım bir başlıkta görmüştüm memory context restore ayarınıda disablea çektim boşta herhangi bir sorun görünmüyor ancak CS2 oynarken sorun devam ediyor tam maçın ortasında ya pc kendine res atıyor yada kapanıyor olduğu gibi sıcaklık...
hocam eski parçalarımla daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım elimdede başka psu deneme gibi bir şansım yok
1781442177
ramler base frekansında çalışıyor EXPO aktif değil
Merhabalar,5 gün önce vatan bilgisayardan sistemimi yükselttim.Aldığım parçaları şöyle sıralayım:
Anakart:Asus Prime B650M-R
İşlemci: Ryzen 5 7500F
RAM:Circual Pro 6400mhz CL38
Montajı yaptığım anda biosu güncelledim (bios ayarlarına hiç dokunmadım fabrikasyon olduğu gibi) anakart programını...
Merhabalar,6-7 aydır razer blackshark v2 pro kullanıyorum zamanla mikrofonunun sesi ciddi derecelerde azalmaya başladı ve kullanım sırasında mikrofonuna özellikle dikkat ederek kullandım bükülmemesi için synapseden sesi fulledim ama hala az realtek hd audio gibi programlarıda wireless olduğu...
yaklaşık 2 ay önce internetten asus vp249qgr aldım özelliklerde hapörlörü olduğuda yazıyordu ama ses ayarlarında hapörlörle ilgili hiçbişey bulamadım
https://www.epey.com/monitor/asus-vp249qgr.html