Selamlar, minimal bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. İşe gidip gelirken metroda otobüste kullanacağım genelde. Silikonlu kulaklıklar kulağımda durmuyor ve sürekli düşüyor. Bu yüzden silikonsuz almayı düşünüyorum. Şu an seçeneklerim bunlar...
Düşük ihtimal anlarsın diye bir örnek daha veriyim, her motorun ve her markanın fiyat skalası farklı. Günümüzde TR şartlarında sahip olmak ayrıca zor. Senin söylemin ''İstanbul'da deprem riski varken neden 40 yıllık binada yaşıyorsun'' ile aynı şey. Herkesin gücü iyisine yetmiyor. CF çöptür...
Cahil söylentisi insan yoruyor gerçekten. 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keza çevremde kullanan da çok fazla kişi var. Cherry alınmaz, Çin malı sonuçta diyen kesimle ne yazık ki aynısınız. Günümüze gelmeniz şans gerçekten..
BF5 tarzı oyunları 4K olarak video çekmek istiyorum. Fakat istediğim görüntü kalitesini denediğim hiçbir programda yakalayamadım. İlk olarak OBS denedim fakat görüntü benim gördüğümden çok daha farklıydı. Çözünürlüğü, FPS değerini ve Bitrate'yi ayarladığımdan eminim. Fakat beklediğim sonucu...
Arkadaşlar selam, bir süredir yayın açıyorum ve büyük bir sorunum var. Obs ile yayın açıyorum ve oyunları oyun yakalama seçeneği ile veriyorum. Fakat bu oyun yakalama bazı oyunları ekrana vermiyor ve siyah ekranda kalıyor. Örneğin rocket league yayını yaparken hiç bir sorun yok fakat forza...
Geçen sene kaldığım yurt yemek vs. hizmetleri gayet iyiydi. Ama yurtların ücretli oluşu, ayrıca kredinin fazlasıyla yetersiz oluşu zora sokuyor. Bir kitaba 900 tl verdiğimi biliyorum. :)
Hocam rdr2 gibi oyunlarda 75-76 dereceleri görüyorum. Ultra ayarlarda ama bu sıcaklıklar nvidiaya göre normal gelmedi. Bundan önce amd kullanıcısıydım, sıcaklık sorunu bir tek amd'de var sanıyordum. :D