spartaktak isimli üyenin son içerikleri

1. spartaktak

Öneri Kablosuz silikonsuz kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar, minimal bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. İşe gidip gelirken metroda otobüste kullanacağım genelde. Silikonlu kulaklıklar kulağımda durmuyor ve sürekli düşüyor. Bu yüzden silikonsuz almayı düşünüyorum. Şu an seçeneklerim bunlar...
  2. spartaktak

S1000rr görünümlü 125 CC yeni motor

Kalite arttıkça fiyat artar. 100 bin TL değerindeki motora çöp demek, bilemedim. :) 40 bin TL'lik motorlar hurda o halde.
  3. spartaktak

Düşük ihtimal anlarsın diye bir örnek daha veriyim, her motorun ve her markanın fiyat skalası farklı. Günümüzde TR şartlarında sahip olmak ayrıca zor. Senin söylemin ''İstanbul'da deprem riski varken neden 40 yıllık binada yaşıyorsun'' ile aynı şey. Herkesin gücü iyisine yetmiyor. CF çöptür...
  4. spartaktak

Cahil söylentisi insan yoruyor gerçekten. 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keza çevremde kullanan da çok fazla kişi var. Cherry alınmaz, Çin malı sonuçta diyen kesimle ne yazık ki aynısınız. Günümüze gelmeniz şans gerçekten..
  5. spartaktak

Youtube 4K video kaydı için program önerisi

BF5 tarzı oyunları 4K olarak video çekmek istiyorum. Fakat istediğim görüntü kalitesini denediğim hiçbir programda yakalayamadım. İlk olarak OBS denedim fakat görüntü benim gördüğümden çok daha farklıydı. Çözünürlüğü, FPS değerini ve Bitrate'yi ayarladığımdan eminim. Fakat beklediğim sonucu...
  6. spartaktak

Twitch OBS Oyun Pencerelerini Siyah Gösteriyor

Arkadaşlar selam, bir süredir yayın açıyorum ve büyük bir sorunum var. Obs ile yayın açıyorum ve oyunları oyun yakalama seçeneği ile veriyorum. Fakat bu oyun yakalama bazı oyunları ekrana vermiyor ve siyah ekranda kalıyor. Örneğin rocket league yayını yaparken hiç bir sorun yok fakat forza...
  7. spartaktak

Sizce 2024 KYK Kredi ve Bursları Kaç TL Olur-Olmalı?

Geçen sene kaldığım yurt yemek vs. hizmetleri gayet iyiydi. Ama yurtların ücretli oluşu, ayrıca kredinin fazlasıyla yetersiz oluşu zora sokuyor. Bir kitaba 900 tl verdiğimi biliyorum. :)
  8. spartaktak

Rocket League hangi paket alınır?

Bu tür arabaların biçimleri sana zorluk çıkartır. Masterden sonrasını görmen zor bunlarla. Fennec en garanti bence :)
  9. spartaktak

Ekimde zamlı alınır büyük ihtimal.
  10. spartaktak

İlk kurşunu atıyorum. Herkes katılırsa sevinirim, iyi forumlar.
  11. spartaktak

Öneri Günümüzde GTX 1080'i 2K Kullanmak Mantıklı mı?

Türkiye'de sağlıklı seçimler yapmak pek mümkün olmuyor hocam malesef. Gönül iyisini istiyor tabi.
  12. spartaktak

Sıcaklıkta sorun yaşatır mı? Şüphem o yönde daha çok.
  13. spartaktak

Sorum başlıkta. Açıklama yapabilirsek sevinirim. İyi forumlar.
  14. spartaktak

MSI GTX 1080 Gaming X Sürekli Sıcak Çalışması

MX-4 kullandım.
  15. spartaktak

MSI GTX 1080 Gaming X Sürekli Sıcak Çalışması

Hocam rdr2 gibi oyunlarda 75-76 dereceleri görüyorum. Ultra ayarlarda ama bu sıcaklıklar nvidiaya göre normal gelmedi. Bundan önce amd kullanıcısıydım, sıcaklık sorunu bir tek amd'de var sanıyordum. :D
Geri