spartaküs isimli üyenin son içerikleri

1. S

GTA5 FPS DÜŞÜYORrrrr

arkadaşlar merhaba normal şehirde sabit 144 fps alabılıyorum ama dağa çıkınca binalara bakınca fps 70 oluyor sebebi nedir sistemim 6650 8 GB rYZEN 5 5600 ram 16
  2. S

Ram hızını öğrenmekk

Arkadaşlar burdakı hangısı Ram Frekansı
  3. S

Psudan cızırtı sesiİ

bazen bostayken ama şuan steamda oyun iniyor bir de google acik 1729765526 tamamdir sagol
  4. S

Psudan cızırtı sesiİ

videonun ortalarinda coo net belli oluyor 1729765149
  5. S

Psudan cızırtı sesiİ

1729764716 site hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim video kaç saniye olması lazım
  6. S

Psudan cızırtı sesiİ

arkadaşlar psudan veya başka bir yerden cızırtı sesi geliyor Psudan geliyorsa ne anlama geliyor 1 yıllık PC Bitfenix 600W Bpa Series 80+ Güç Kaynağı
  7. S

Asus 6650 ekran kartı

Pc açtığım zaman fan dönüyor ekran kartının ondan sonra Pc tam açılırken bir daha çalışıyo ama 1 saniye sonra duruyo Sorun mu var pc de
  8. S

Asus 6650 ekran kartı

bir şey daha sormak istiyom pc ilk açtığım zaman fanlar azda olsa ışık yanıyor ama pcyi kapatıp açtığım zaman bu sefer renkler daha canlı yanıyor açılırken bunu sebebi nedir acaba
  9. S

Asus 6650 ekran kartı

bir sıkıntı var mı anlamıyom pcden
  10. S

Asus 6650 ekran kartı

düğmeye basınca fan zaten dönüyor ondan sonra duruyo şifre girme ekranı gelince bir daha dönüyo sonra hemen duruyo
  11. S

Asus 6650 ekran kartı

merhaba arkadaşlar sistemi açarken ekrank artı fani dönüyor ondan sonra duruyo şifre ekranı gelince bir daha dönüyo sona hemen duruyo bunun sebebi nedir
  12. S

Ekran kartı driver ayarları

1729700739
  13. S

bütün oyunlarda açmalımıyım genellikle Valorant oynuyorum
  14. S

amd ekran kartı driverinden hangi ayarları açmam lazım
  15. S

Drop sorunu ve fan sorunu

hocam pcden anlamıyorum acaba manuel demek benmi fan hızlarını ayarlıyacağım
Geri