rx 6700 xt r5 5600 16 gb ram cpu 58-60 gpu 48 derecelerde opera acıkken ssd testini de yapıyorum hemen
1726309509
1726309587
cpu 68 lere felan geliyo galiba bundan doolayı
arkadaslar selamun aleyküm bilgisayarım son zamanlarda youtubede bile donuyor kasıyor güncellemeden mi kaynaklı diye düşünüm ekran kartı sürümünü de güncelledim bazı uyguklamaları silip yer actım fakat halen aynı tarayıcıda mı sorun var anlamadım
arkadaslar araba için ses sistemi kuracağım fakat amfi ve bass almak yerine sadece amfi alıp evimde televizyona bağlı olan 5+1 bass sistemi uyumlu olur mu acaba
düşündüğüm amfi modeli...
hocam en alt 13 almayı düşünüyorum ama iyileştirililmiş işlemci 2gb fazla ram daha iyi kamera acısından 14 de düşünmüyor değğilim ama her ikisindede beni kararsız bırakan sarjlarının ne kadar iyi oldugu (batarya)
merhaba arkadaslar iphone almayı düşünüyorum ve gercekten cok kararsız kaldım mesela düz 13 alıcagına pro versiyonunu almak mantıklı diyorlar ama 13 pro 14den pahalı kafam cok karısık acıkcası siz neyi önerirsiniz
ek: ilk basta 13 düşünüyordum ama aradaki farklardan dolayı 14 düşünüyorum ama...