Önerdiğiniz monitörler için teşekkür ederim. Lakin bir sorum olacak NVIDIA G-SYNC özelliğini sorunsuz kullanabilir miyim? Çünkü ekran kartım ile uyumlu olmasını istiyorum.
Merhabalar;
Webcam alma gibi bir niyete girdim. Yayın açmak istiyorum, sizlerin önerebileceği bir webcam var mı? Kendim bir kaç tane ürüne bakındım ama dediğim gibi sizlerinde önerisini almak isterim.
Seçenek 1
Seçenek 2
Oyuncu koltuğu alacağım zam gelmeden ancak söyle bir sorun var, benim kedim var. Sizce koltuğu tırmalar mı? Bana göre ucuz bir ürün değiller bu yüzden doğal olarak tırlansın yada hasar görsün istemiyorum.
Bu yüzden deri almaya karar verdim. Normalde kumaş almak istiyordum ama kedi kumaşı...
Çok kafama takıldı iste diyorum bilgisayarda mı sorun var? sucuk pişirme olayı yaşanacak yakında
1685204492
Şuan kiç bir şey açık değil arkaplanda da dahil olmak üzere sıcaklık değeri (sessiz moda alsam da değerler hemen hemen aynı oluyor)
1685204521
Daha yeni olduğundan windows bile...
Açıkcası ben ilk kez kullanıyorum ve bana bu sayılar çok fazla geldi elbette masaüstü gibi bir sıcaklık değeri görmem mümkün değil ama CPU ve GPU nun 90-95 gelmesi beni şaşırtı