Hocam öncelikle hayırlı olsun, öncelikle ışığı bir tık fazla yansıyor bu yüzden paperlike ekran koruyucu almanı öneririm. Yazarken de S-pen ile birlikte çok güzel bir hissiyat veriyor.
Hocam ben yazın s9 fe+ modelini almıştım 5 ay önce, ayrıyetten evde ipad air mevcut. İkisinide kullandım, kıyaslayınca direkt sarj kapasitesinden Ipad direkt sınıfta kalıyor. Yoğun kullanım yapacaksan ipadi belki 2 belki 3 kere şarj etmen gerekiyor fakat samsung günü gayet rahat çıkartıyor...
Merhaba arkadaşlar, bir süredir gaming notebook bakıyorum. Fakat çok içime sinen bir modelle karşılaşamadım. Bir süredir aşağıda ki linkte belirttiğim pcyi almayı düşünüyorum fakat internette bu model ile alakalı inceleme göremedim. Kullanan veya parçalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar...
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Eski bilgisayarımda çalışan '' Steelseries Artis 1 '' kulaklığımın mikrofonu yeni bilgisayarımda çalışmıyor. Asla ve asla görmüyor mikrofonu, kulaklıkta sorun yok eski bilgisayarıma taktığımda Sonar programı ile birlikle hala çalışır vaziyette fakat şu an...