spectrazz isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kasadan gelen garip fan sesi

yok öyle pek haşır neşir değilim zaten,teşekkür ederim.Pcyle de pek vakit geçirmiyorum ama bir önemli sorun varsa herhangi pir parçaya hasar vermeden çözmek istiyorum ben de.
  2. S

ellemedimki baktım sadece ışık tutarak.
  3. S

ses gelirken kasa vc gpu/cpu fanlarına baktım ama bi duraksama göremedim,psu fanıysa onu göremiyorum ki büyük ihtimalle o.
  4. S

Arkadaşlar merhaba, kasadan genelde bi süre çalıştıktan sonra böyle bir ses gelmeye başlıyor, sanırım psuyu değiştirdikten sonra oldu.4-5 aydır böyle henüz bir sorun yaşamadım ama çıkardığı ses artmaya başladı sanırım.Ses arada duruyor, arada geri gelmeye başlıyor.(Videonun sesini fullerseniz...
  5. S

hocam dosya yükleniyor diyor yüklemiyor,10 mb video 2 snde yüklemesi lazım internet iyi ama sitede sorun var sanırım. 1668541674
  6. S

Arkadaşlar merhaba, kasadan genelde bi süre çalıştıktan sonra böyle bir ses gelmeye başlıyor, sanırım psuyu değiştirdikten sonra oldu.4-5 aydır böyle henüz bir sorun yaşamadım ama çıkardığı ses artmaya başladı sanırım.Ses arada duruyor, arada geri gelmeye başlıyor.(Videonun sesini fullerseniz...
  7. S

dengesiz cpu sıcaklığı

vardı kaspersky bende ama deneme sürümü bitti lisans istiyordu silmiştim,bitdefenderle taratsam olurmu?
  8. S

dengesiz cpu sıcaklığı

arkadaşlar merhaba, benim cpu sıcaklığım çok dengesiz,msi afterburnerde grafikden baktığımda saniyede nerdeyse 10 derece gibi sıcaklık artışları yaşanabiliyor gerek operayı açınca olsun gerek sekme açınca vs.Pcyi 2 sene önce teknobiyotikten hazır sistem olarak aldım,temizlik felanda yaptım ama...
Geri