Laptop kullanıyorum. Fanımdan garip bir traş makinesine benzer bir ses geliyordu. Fanımı temizlettim bilgisayarcıda fakat düzelmedi hala aynı sesi veriyor. Yetkili servisi fan için 80 100 dolar istedi. Ama temizlettiğim yer 150 liraya takılır yeni fan dedi. İnternette de araştırdım benim fan 20...
Okudum bilgilendirici olmuş teşekkürler
1588954478
Termal macunu sürdüm eskisinden daha kötü oldu keşke yapmasaydım yorumlarından dolayı biraz şey ettim açıkçası :D
Bilgisayarımın boşta sıcaklığı 40 derece yük altında 70 75 bazen 80 oluyor. Termal macun en son servise götürdüğümde (3 3.5 sene ) sürülmüştü. 3 6 ayda bir değiştirilmesi söyleniyor bende değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Değiştirmeliyim değil mi? Ve şu termal macun işimi görür mü veya...
O zaten ilk açtığım görüntüydü açtım temizledim fana tuttum üstten yağ sürdüm şimdi açtığımda o sesi çıkartıyor dediğim gibi içini açamıyorum resimdeki bantlar çıkarmamı engelliyor neden var bilmiyorum ama
Bakmak için 150 +kdv istiyoruz fan bozuksa da 80 ila 100 dolar fan ücreti var dedi. Zaten o dolar mevzusunu duyunca ben servise bırakmadan eve getirdim yuh diyerek. Resimleri ekliyorum.
Bilgisayarın içini açtığımda açıkken bilgisayarı başlatmıştım ilk dönmeye başladı fan normaldi sonra 1 dakika sonra sesler gelmeye başladı gene. Teknik servis de fan bozulmuş olabilir bozulduysa 80 ila 100 dolar arası fiyatı var dedi. Bozulduğunu sanmıyorum bozulsa bilgisayarın sıcaklığı yüksek...
Laptop kullanıyorum. 5 gün önce akşam bilgisayarımın fanından traş makinesi sesi gelmeye başladı. Ben de kapattım sabah açtığımda bir sıkıntı yok gibiydi 30 dakika sonra gene ses gelmeye başladı. Ben de kapatıp laptobun içini açtım garantisi gitmesin diye hiç açmamıştım garantiye de ilk aldıktan...