Hocam maalesef çözemedim ama epic games alışverişleri için yapılacak en mantıklı şey %10 daha masraf edip razer ile ödemek.Ekte belirttiğim ilk ve ikinci fotoğrafa bakarsanız eğer -Örnek olarak Cyberpunk'u kullandım- Cyberpunk'ın normal indirime düşmüş hali 400 tl ancak razer gold ile almak...
bugün bir hafta ve bir gün oldu epic'in yardımı farklı kartla olay gününün (19 Mayıs) 24 saat ertesi deneme yapın dedi,bense hadi müşteri hizmetlerini aradım 1 hafta sonra düşük meblalarda deneme yaparsam blokenin kalkacağını söylediler 110 tllik deneme yaptım ve yine reddedildi galiba düzelmeyecek
Epic gameste hadi kart kullanmaya çalıştım ve olmadı halbuki arkadaşımın hadi kartı oluyordu ve onu kullanmaya çalışınca o da olmadı,müşteri hizmetlerini arayınca da sanal kart açmam gerektiğini söylediler fakat ne yaparsam yapayım düzelmedi. Bir kullanıcı Gpay ödeme yöntemi kullanıldığında...
Dostum beni dinlersen r5 7600x almanı öneririm r7 7800f mpk yerine daha iyi bir işlemci,aynı zamanda çok iyi bir işlemci intel yerine tercih et ayrıca ekran kartın 4070 12gb miş darboğaz yapmaz alabileceğin en iyi f/p işlemcilerden biri
2k 180-240hz güzel uygun fiyatlı indirimde tavsiye edebileceğiniz monitör var mı?
1920x1080 240-360hz de olur ama kaliteli olsa ghosting gibi problemleri olmasa güzel olur
ekran kartı rtx 4070 ti super 16 gb (Palit)
işlemci ryzen 5 7500f darboğaz olur mu
işlemci yükseltmesi yapmalı mıyım
kalan sistem bileşenleri anakart b650 mp-e pro
ram 2x16 5600mhz ram
1tb ssd
750w 80+bronze güç kaynağı
240mm cooler master sıvı soğutma