specturmsss isimli üyenin son içerikleri

1. S

NZXT C750 750W 80+ Bronze alınır mı?

Sorum başlıktaki gibidir, bu PSU iyi midir, alınır mı? Şu an çok kaliteli olmayan 650W bir PSU kullanıyorum, sistemime yükseltme yaparım diye 750W olması daha iyi olur diye düşündüm. RTX 4060 Ti 8 GB. AMD Ryzen 5 5600. 16 GB RAM. MSI A520M-A Pro anakart...
  2. S

PC açıkken elektrik gitmesi bileşenlere zarar verir mi?

Hocam sizin fikriniz nedir
  3. S

durduk yere bir şey olmaz değil mi elektirik kesintilerinde zarar görebilir onun dışında durduk yere PSU ya bir şey olmaz değil mi 1 yıldan fazladır kullanıyorum
  4. S

Game Booster 650W 80+ Bronze
  5. S

hocam aslında kullandığım PSU çok iyi değil o yüzden UPS almak istiyorum çünkü elektirik gidip geldiğinde voltaj dalgalanması falan oluyor oda PSU ya zarar verebilir, ve elektirik gidince de PSU aynı şekilde zarar görebilir. O yüzden UPS alırsam elektirik kesintilerinden ve voltaj...
  6. S

kullandığım güç kayanağı galiba çok kaliteli değil o yüzden her ihtimale karşı UPS almayı düşünüyorum
  7. S

Son bir hafta içinde PC açıkken 2 kez elektrik gitti, normalde fazla bir elektrik kesintisi olmuyor ama 2 gün arayla elektrik gidince biraz korktum, bileşenlere bir zarar verir mi yakma gibi durum olur mu? O yüzden UPS almayı düşünüyorum, sizce gerek var mı?
  8. S

Depolama kendi kendine azalıp artıyor

Depolamam kendi kendine azalıp artıyor mesela 437 GB boş yerim vardı yarım saat sonra falan 446 ya çıkmış bu neden olabilir bu durum 1-2 gündür var virüs olabilir mi Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım PC temiz çıktı başka ne sebebi olabilir? ve dün ac valhalla indirdim indirmeden önce...
  9. S

Razer BlackShark V2 Special Edition dip ses sorunu

Yaklaşın 4.5 ay önce vatan bilgisayardan aldığım razer blackshark v2 specail edition’i sorunsuz kullanıyordum dün akşam driver güncellemesi yaptım güncelleme sırasında yazılım kulaklığın bağlantısını kesip tekrar bağladı sonra dip ses olmaya başladı hemde fazla bir dip ses, hemen kulaklığın ses...
  10. S

Orijinal Xbox 9. nesil gamepad nereden alınır?

itopya da 3k şuan ince hesapta 2.900 tl bide amazon var ama 100 tl fark var amazonda ve 10 gün beklemeye gerek yok bence biraz indirim beklicem gelmesse itopya veya incehesaptan alırım bide n11 var 2500 tl ama orjinal mi emin değilim tam...
  11. S

en son ne zaman indirim vardı yakın zamanda gelirmi ki indirim
  12. S

hocam amazondaki fiyatlarda 2.800 den başlıyor itopya veya incehesaptan alsam daha mantıklı olmazmı evimin yakınında itopya var, bide amazondan ne kadar sürede geliyor?
  13. S

itopya var aklımda sence itopyadan alınır mı?
  14. S

Xbox 9. nesil kolu alacağım ama orijinal nereden alabilirim bilemiyorum N11 ve Hepsiburada gibi sitelerde 2.500 TL gibi fiyatlara satılıyor ama orijinal mi tam bilemiyorum o yüzden bir de İtopya var aklımda ama orada 3.000 TL sizce nereden alayım...
  15. S

PC Kasası pencere önünde dursa sıkıntı olur mu?

Hocam birde pencereyi açtığım zaman gelen böcek, sinek gibi böcekler kasanın içine girme ihtimali varmı?
Geri