Merhaba Ryzen 5 5500 işlemcim OCCT testinde ve blenderdan render alırken 90 dereceye çıkıyor kasam linkte mevcut anakart *MSI B450M PRO-VDH Max* termal macundan şüphelendim ve değiştim ama 1 derece bile oynamadı stok soğutucum var sizce çok fazla render aldığımdan işlemcimde bir sorun olabilir...
Merhaba, anakartın 7A38vBN güncellemesi yayınlanmış, kurmak istiyorum ancak kurduktan sonra bilgisayarı formatlamam gerekir mi? Bu konuda bir kaç kez sıfırlanması lazım stabil çalışmaz diye duymuştum.
Merhaba, elimize sağlam daha önce kullanılmış ancak yenisi alındığı için bize verilen bir ürün var, ürünü monitöre bağlayıp çalıştırınca kameraları görebiliyorsunuz ancak geri sarmak veya görüntüyü büyütmek istediğimizde kullanıcı adı ve şifre soruyor, almış olduğumuz yere sorduk ama onlarda çok...
Blender'da GPU ile cycles render aldıktan sonra denoise işlemi tamamlandığında görüntü bu şekilde tamamlanıyor. Aynı sahneyı CPU ile aldığımda sorun düzeliyor. Bu parlamalar neden olur? Nasıl düzeltebilirim? Driverlar güncel ve eski driverlar yüklenerek de denendi.
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci...