SPEXRON isimli üyenin son içerikleri

1. SPEXRON

EX-A320M-Gaming PC açıldıktan sonra klavye mouse birkaç saniye çalışmıyor

Merhaba, ASUS EX-A320M-Gaming anakartım var. 3 4 hafta önce BIOS son sürüme güncelledim sorun olmadı. PC açılıyor ama tek sorun şu. PC açıldıktan sonra mouse ve klavye birkaç saniye çalışmıyor ve sonra birden ışıkları yanıyor ve çalışmaya başlıyor. Bu neden kaynaklı bir sorun olabilir?
  2. SPEXRON

Çözüldü✓ Konu ile alakası yok ama INSTAGRAM

Teşekürler 1592076117 Evet veriyi sil dedim olmadı sildim orjinal yükledim yine aynı bu modlu
  3. SPEXRON

Evet farklı modlu insta ve orjinal de de aynı 1592075982 Onu da denedim ama cevap gelmediği için maalesef bunu denedim
  4. SPEXRON

Hepinizden şimdiden özür diliyorum konuyla hiçbir alakası yok ama dünden beri böyle çözümü varmıdır nasıl düzelir bilen var mı ? Bu arada tekrar özür dilerim konuyla alakalı olmadığı için
  5. SPEXRON

INSTAGRAM Sorunu

Instagrama girdim ve böyle bir şey oldu hikayeler 2 lı gözüküyor çözümü var mı ?
  6. SPEXRON

İnternet cafe simulator

Eyvallah ta kötü bir bug ya
  7. SPEXRON

İnternet cafe simulator

Hayır
  8. SPEXRON

İnternet cafe simulator

İnternet cafe simulator 'de btc miner aldım ama pc de ki gibi bitcoinleri satamıyorum ekrana klavye çıkmıyor ne yapmam gerekiyor hiçbir şekilde klavye gelmiyor
  9. SPEXRON

Düşük sistemde oynanabilecek pc oyunları

Ekran kartı yok zaten 13 yıllık bir laptop bi gta san andreas oynuyordum artık sıkıldım oynamaktan öneriler için teşekkür ederim
  10. SPEXRON

Pubg mobil emülatör yüklenmiyor sorun çıkıyor çok kötü pc var
  11. SPEXRON

Bilgisayarım düşük Fps alıyor Ram 3 gb herhangi oyun öneriniz var mı ?
Geri