O kadar çok araştırdım ki bulamadım satan bir yer var mı senin bildiğin satan yer
1605225207
Denedim her şeyi de olmadı en son japon yapıştırıcısı düşündüm fakat ortadaki boşluğun dönmesi gerektiğinden dolayı ince işçilik lazım bide önce orjinallik olsun diye düşünüp biraz daha araştıracağım
hocam videodan izlediğim gibi ne yapmam gerekiyorsa öyle yaptım ama kırıldı malesef, çözümü var mıdır veya yardımcı olacak birileri
1605217638
madem para yollamayacaksın neden kırdın kalbimi ?
Merhaba arkadaşlar wraith prisimin iki tarafındaki metali yerleştirdikten sonra siyah plastik mandal ile sıkıştırmaya çalıştırdım fakat mandal kırıldı. Bir çözümü var mı acaba ?(Yenisini al yazanlara iban yollayabilirim)
İşlemci ve anakart değiştirmem diye planlıyorum max hangi ekran kartına kadar beni üzmez ?
1605213274
İşlemci ve anakart değiştirmem diye planlıyorum max hangi ekran kartına kadar beni üzmez ?
SİSTEM
B550M PRO-VDH WIFI
RYZEN5 3600
MSİ GTX 1060 GB GAMİNG X (6 AY İÇİNDE 2070 CİVARINDA BİR ŞEY ALACAĞIM)
FSP600-60AHBC 600W PSU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE YETERLİ Mİ YOKSA DAHA YÜKSEK BİR ŞEY Mİ ALMALIYIM VEYA 450-500TL CİVARI DAHA MANTIKLI SEÇENEK VAR MI ?
B550M PRO-VDH WIFI ALMAYA KARAR VERDİM BU KUPON OLAYLARINA TAM KAFAM BASMADIĞI İÇİN İŞİMİ SAĞLAMA ALIP SENİN ÖNERDİKLERİNDEN HANGİSİ 1100TL CİVARINA DÜŞERSE ONU ALACAĞIM AMA B550M PRO-VDH WIFI OLACAK GİBİ DURUYOR
1605213155
REİS SON OLARAK
B550M PRO-VDH WIFI
RYZEN5 3600
MSİ GTX 1060 GB GAMİNG...
anlıyorum herkes onu öneriyor da bence o kısa süreli bir anakart biraz araştırmam sonucunda daha uzun süreler yetebilecek başka anakartlar almaya karar verdim açıkçası