SphinX isimli üyenin son içerikleri

1. S

AMD WRAİTH PRİSM MANDAL(KİLİT) KIRILDI NE YAPMALIYIM ?

reis sen anlamadın galiba, wraith prismdeki sıkıştırmak için kullanılan mandal kırıldı soket değil
  2. S

Önerin var mı ?
  3. S

Corsair spec delta var işlemci ryzen5 3600, t6 ultra önerir misin?
  4. S

Bende baktım da bulamadım malesef çözüm de gelmiyor böyle bir durumda
  5. S

O kadar çok araştırdım ki bulamadım satan bir yer var mı senin bildiğin satan yer 1605225207 Denedim her şeyi de olmadı en son japon yapıştırıcısı düşündüm fakat ortadaki boşluğun dönmesi gerektiğinden dolayı ince işçilik lazım bide önce orjinallik olsun diye düşünüp biraz daha araştıracağım
  6. S

ya aslında çok basit bi aparat nasıl olmaz anlayamıyorum internette de yabancı sitelerde de araştırdım kıran çok çözüm yok... üzdün beni gaddemit
  7. S

hocam videodan izlediğim gibi ne yapmam gerekiyorsa öyle yaptım ama kırıldı malesef, çözümü var mıdır veya yardımcı olacak birileri 1605217638 madem para yollamayacaksın neden kırdın kalbimi ?
  8. S

Merhaba arkadaşlar wraith prisimin iki tarafındaki metali yerleştirdikten sonra siyah plastik mandal ile sıkıştırmaya çalıştırdım fakat mandal kırıldı. Bir çözümü var mı acaba ?(Yenisini al yazanlara iban yollayabilirim)
  9. S

PSU ÖNERİSİ YETERLİ Mİ ?

2070 veya bütçem olursa 3070 düşünüyorum ileride var mı başka önerin ?
  10. S

PSU ÖNERİSİ YETERLİ Mİ ?

İşlemci ve anakart değiştirmem diye planlıyorum max hangi ekran kartına kadar beni üzmez ? 1605213274 İşlemci ve anakart değiştirmem diye planlıyorum max hangi ekran kartına kadar beni üzmez ?
  11. S

Max 1100tl Amd uyumlu anakart önerisi

500 TL Civarı öneri alabilir miyim peki :D
  12. S

PSU ÖNERİSİ YETERLİ Mİ ?

SİSTEM B550M PRO-VDH WIFI RYZEN5 3600 MSİ GTX 1060 GB GAMİNG X (6 AY İÇİNDE 2070 CİVARINDA BİR ŞEY ALACAĞIM) FSP600-60AHBC 600W PSU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE YETERLİ Mİ YOKSA DAHA YÜKSEK BİR ŞEY Mİ ALMALIYIM VEYA 450-500TL CİVARI DAHA MANTIKLI SEÇENEK VAR MI ?
  13. S

B550M PRO-VDH WIFI ALMAYA KARAR VERDİM BU KUPON OLAYLARINA TAM KAFAM BASMADIĞI İÇİN İŞİMİ SAĞLAMA ALIP SENİN ÖNERDİKLERİNDEN HANGİSİ 1100TL CİVARINA DÜŞERSE ONU ALACAĞIM AMA B550M PRO-VDH WIFI OLACAK GİBİ DURUYOR 1605213155 REİS SON OLARAK B550M PRO-VDH WIFI RYZEN5 3600 MSİ GTX 1060 GB GAMİNG...
  14. S

şuan hepsiburada da B550M PRO-VDH WIFI 1050tl kupon muhabbeti olursa ayrıyetten bana kaar kalır sence almalı mıyım işlemci ryzen5 3600 olacak ilerde de 3600mhz rgb ram almayı planlıyorum cidden kafam çok karıştı şuanlık geçiştirmelik 8gb 2666mhz ramim var.
  15. S

anlıyorum herkes onu öneriyor da bence o kısa süreli bir anakart biraz araştırmam sonucunda daha uzun süreler yetebilecek başka anakartlar almaya karar verdim açıkçası
Geri