Sphinxs isimli üyenin son içerikleri

1. Sphinxs

Bilgisayar Donup Kendini Yeniden Başlatıyor

Ekran olduğu gibi kitlenip kalıyor ve ses tamamen gidiyor Kernel-Power 41 hatası var ve son 1 haftada 6 kere olmuş işlemcim genelde 40 civarı ekran kartım 50 civarı sıcaklıklarda çalışıyor bilgisayar bileşenlerim Gigabyte 2060 16 gb ram Intel(R) Core(TM) i3-10105F 550Watt corsair psu H510 S2H...
  2. Sphinxs

sıcaklık değerlerimde sıkıntı yok ama ram soketlerini kontrol edeceğim teşekkür ederim
  3. Sphinxs

Oyun oynarken mi oluyor bunun bir çok sebebi olabilir Video izlerken boş açık dururken de oluyor oyundan kaynaklandığını düşünmüyorum
  4. Sphinxs

Şuana kadar çok takmamıştım çünkü 2 haftada 1 falan oluyordu artık günlük olmaya başladı anlık ekran donuyor ses gidiyor hiç bişey yapılmıyor ben tekrar başlatmazsam bu şekilde bekleyip 5 dk sonra kendi kendine tekrar başlatıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim
  5. Sphinxs

İtopyadan Cashback ile 5264tlye Asus Rog Pelta Alıyorum

İncehesapta daha ucuz ama orası da axes e taksit yapmıyor asusun cashback kampanyası denk gelmişken alayım diye düşündüm ama önce bi buraya yazıyım dedim kullanan veya bi sıkıntısını bilen varsa söylesin
  6. Sphinxs

Ekran kartı ve işlemci yükseltmesi

Evet hocam baktım şimdi öyleymiş ana kartı da değiştirmem gerekiyor işlemciyi yükseltmek için değiştirmişken amdye kayabilirim daha ucuz gibi gözüküyor
  7. Sphinxs

Gpu 2060 6gb cpu 10105f ram 16gb Anakart H510M S2H V2 600 W güç kaynağı şeklinde hocam yükseltme yapacağım
  8. Sphinxs

Hangi Bankanın Kredi Kartı Daha Avantajlı

19 Yaşındayım taksit yaptırmak için kredi kartı almayı düşünüyorum hangi banka daha avantajlı olur
  9. Sphinxs

https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-5060-8g-ventus-3x-gddr7-dlss-4-128-bit-ekran-karti_u30430 Baya indirime girmiş yanına 12400 veya darboğaz yapmayacak başka bi işlemciyle sistemimi yükseltmek istiyorum sizce alınır mı
  10. Sphinxs

1080P Monitör Önerisi

https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=ozelfiyat&utm_term=sicakfirsat...
  11. Sphinxs

5k civarına kulaklık

Eski jbl520t kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık almak istiyorum 5 bin tl civarına belki bi tık üstüne kadar çıkabilirim. Bilgisayarda oyun oynamak için değil dışarda müzik dinlemelik bişey istiyorum. Ter ve suya dayanıklı olmasını ve ses kalitesinin eski kulaklığımdan daha iyi olmasını...
  12. Sphinxs

10 yaş için 4-8k bandında tablet önerisi

Kardeşim için tablet bakıyoruz ama ben çok anlamıyorum genellikle oyun için ve video izlemek için kullanıcak en fazla 7.5-8 e kadar çıkabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Geri