Sphyron isimli üyenin son içerikleri

1. S

8K Bütçeye MSI / ASUS PSU Önerisi

Marka takıntısından ziyade güven; MSI ve Asus ürünlerini çok kullandım, hiç sorun da yaşamadım. Tabii Corsairi en giriş PSU'dan yargılamak da belki yanlış olur ama tekrar uğraşmak istemiyorum, bildiğimden devam etmek daha zahmetsiz geliyor. 1766061044 Bunu da bir araştırayım. Yabancı forumlarda...
  2. S

Kasa full Asus aslında, ROG'a bir bakabilirim. Şuanki PSU da bahsettiğiniz şekilde Corsair 3000D kasanın yanında geldi. Tekrar sorun yaşarsam corsaire savaş ilan edebilirim :D. En iyisi MSİ - Asus tarafından sağlam bir PSU ile devam etmek. MSI GL'de ne sorun yaşadınız?
  3. S

Güzel bir PSU fakat giriş segment hocam ya.. MSI MPG A850G'den memnun musunuz?
  4. S

Öneri için çok teşekkür ederim, bu konuyu bi de yabancı forumlarda araştırayım en iyisi.. PC'yi masa üstünde kullanıyorum. Altta olsa pek sorun olmaz da üstte bi süre sonra kafa ütüler gibi.
  5. S

Coil whine sorunu yaşar mıyım peki?
  6. S

Hocam CX750'den ötürü biraz Corsaire ön yargılıyım ya..
  7. S

Şu anda Corsair CX750 PSU kullanıyorum fakat oyun oynarken kasanın rgbsi bazen titriyor, yüksek kullanımda oyunda monitör aniden son karede donuyor ve klavye fare de yanıt vermiyor. Sorunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla yeni bir PSU almaya karar verdim. Zira CX750 zaten...
  8. S

CX750 PSU Cızırtı sesi

Eminim, 48k bayılınca insan gözü gibi bakıyor hocam..
  9. S

CX750 PSU Cızırtı sesi

Benimde aynını yapasım var ama pcde 5070ti - 9700x gibi orta - üst segment parçalar var, riske atmayı çok istemiyorum.
  10. S

CX750 PSU Cızırtı sesi

Yakın zamanda Gaming Gen TR'den bir hazır sistem aldım. Özellikler altta: İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 9700X Tray 5.5GHz 40MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 4nm İşlemci × 1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim...
  11. S

İyi bir staj yeri bulamıyorum

Öncelikle, önerinizi ve deneyimlerinizi anlıyorum, fakat benim durumum farklı. Özellikle fazla mesai ile ilgili, 17 yaşında bir stajyer olarak günde 8 saat çalışmam gerektiğini biliyorum. Bu konuda bir şey söylemek, yasal hakkımı savunmak değildir; bu bir yasaya saygı duymaktır. Ayrıca, benim...
  12. S

İyi bir staj yeri bulamıyorum

Selamlar, 17 yaşında bir lise son sınıf öğrencisiyim. Bakanlık, yeni çıkan kararla stajyer çalıştırmak için işletmelere usta öğretici belgesi'ni zorunlu tutuyor. Bu sebepten olsa gerek, yazılımla alakalı, kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri bulamıyorum. Şu anda çalıştığım staj yerinde ise...
  13. S

Okul pcsinde yerel sunucu açmak

Teşekkürler..
  14. S

Okul pcsinde yerel sunucu açmak

Merhaba, 12. Sınıfım ve yazılım okuyorum. Bölümdeki bilgisayarlardan birinde node ile yerel sunucu açarsam 192.168.xxx:3000 gibi bi ip adresi ve portu üzerinden bütün o ağdaki pclere siteyi hostlamayı düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü?
  15. S

Anime sitesi için hosting önerisi

Açıkcası animeler / mangalar pek fazla telif yemiyor diye biliyorum.
Geri