spidkey isimli üyenin son içerikleri

1. spidkey

Yurt Dışı iCloudluc iPhone 13 alınır mı

Yurtdisi icloud'suz oneririm sim ve e-sim ile 8 ay kullanabiliyorsun geriye kalan 4 ay da eski telefondan devam edebilirsin.
  2. spidkey

Yurt Dışı iCloudluc iPhone 13 alınır mı

Hocam icloud'lu olanlar kirildiktan sonra hat takilmiyor diye biliyorum ama arastirmanizi oneririm. Ben de tam bilmiyorum.
  3. spidkey

Spotify GT yapalım ekleyeni aynı gün eklerim

Takipledim hocam takiplersin
  4. spidkey

En iyi filtre kahve demleme yöntemi

Hocam v60'lar 300'den basliyor su anda 50TL 2-3 yil once falandi
  5. spidkey

Hocam aci kahve seviyorsaniz moka pot'ta yapilmis double shot espresso tam sizlik olur hem makinalara gore daha aci ve govdeli bir kahve oluyor moka pot'ta tabi espresso sevmiyorsaniz ayri. 1704561975 https://www.amazon.com.tr/dp/B086BDZQVC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Buna...
  6. spidkey

Mantikli olur hocam eger espresso'da seviyorsaniz makine vs. alicak kadar butceniz yoksa moka pot'a da bakabilirsiniz makinelere gore biraz aci yaparlar tam bir espresso olmaz ama espresso'ya en yakin kahve olur.
  7. spidkey

Tasinabilir olmasini istiyorsan v60 alabilirsin ama chemex de guzel is yapar yine pour over'dir ve kendi haznesi vardir. Onun disinda french press'te aromalar ve tadin guzel aciga ciktigini dusunmuyorum.
  8. spidkey

Yardım Turkcell Yeni Geçişte SMS Atamama-Alamama

Musteri hizmetlerini ara durumu beyan et hocam. Ben de 1 ay once turkcell'e gecis yaptim ama boyle bir sorun olmamisti.
  9. spidkey

iPhone yurtdışı açıldı mı

Bugun acildi, sanirim rastgele sekilde ilerliyor yavas yavas aciliyor dun de arkadasimin telefonu acilmisti 14 pro max
  10. spidkey

iPhone yurtdışı açıldı mı

Gecen yil da bu sekil olmustu acilir bir sonraki hafta benim de acildi ip11
  11. spidkey

Özelden nays davet kazancı için telefon numarası atabilir misiniz?

Tabi ki hocam ozelden yaziyim 1704189617 Ozelden yazdim hocam bakabilirsiniz.
  12. spidkey

🔥İndirim 💥💥💥 Yılbaşı Klasik Kutu 395 TL İçinde 647.2 TL ürün var 💥💥💥

Hocam genelde cin tonik yapmak icin kullaniliyor ve cesitli alkoller ile karistirilip iciliyor sek icilmez baya kotudur tadi :ROFLMAO:
  13. spidkey

🔥İndirim Yui Akıllı Yağ Ölçer Tartı 279₺🔥

Ciplak ayakla temas ettiginde metal elektrotlar vucudundaki yag oranini vs. olcuyor.
  14. spidkey

Yardım Tasinabilir Wi-Fi onerisi verebilir misiniz?

1000TL civarinda tasinabilir icerisine hat takilip kullanilan wi-fi cihazi onerebilir misiniz? Internette bu urunu buldum ancak alip almamak konusunda bir tik kararsiz kaldim...
  15. spidkey

IOS iphone buldan bakmak istediğimiz kişiye bakarken o kişi baktığımızı görebilir mi

Hayir, ama bildirim olusturursaniz gorur.
Geri