Spiegel isimli üyenin son içerikleri

1. S

5600 Cinebenc R23 Skorum Nasıl?

Benimkinde bir sorun mu var ki
  2. S

Hocam teklide sıkıntı yok o wat ve sıcaklık düşük, skorda olması gerektiği gibi. Çoklu çekirdekte sıkıntı
  3. S

Teşekkür ederim. PBO enable de böyle değerler ama wat tüketiminde anormallik yok mu?, sıcaklık değeri nasıl sizce. Dediğim gibi pbo advenced yapıp herhangi bur ayarla oynamayıp, +200 ve curve -15 veriyorum pbo açmamış gibi 9bin küsür değer alıyorum, işlemci 3.7 lerde geziyor.
  4. S

Sorun yaratır mı? Biraz uğraştım pbo advenced yapıp curve ye -15 veriyorum diğer ayarlarla oynamadan, bu kezde pbo yu açmamış gibi 9bin değer alıyorum, çözemedim.
  5. S

Herkese iyi akşamlar. İşlemci:5600 Anakart:Gigabyte b450m S2H Soğutucu:ID-Cooling SE-214-XT CPB Auto, PBO Enable başka bir ayar yapmadım. Değerler sizce nasıl, güç tüketimi fazla mı, derecesi nasıl. Voltaj düşürmem lazım mı?(Lazımsa nasıl yapılır söyler misiniz?) 1736535419 Bilgisayar...
  6. S

Ekran kartı driver yardım

Yeni 4060ti aldım ekran kartı driver için sadece game ready yi kurdum, ekran kartı driveri ve yeni gelen güncellemeleri yapar mı bu uygulama yoksa geforce experience yüklemem şart mı?
  7. S

Prime95!! Bu değerler normal mi?

Bir link var mı nasıl yapacağıma dair 1733427621 Cpb iyi galiba pbo ısı değerini arttırıyormuş herülde onuda yapayımmı
  8. S

yok orası ile iletişime geçmedim daha tray olarak almıştım. Çalışmasıhda bir sıkıntı yok galiba ama testlerde durum bu . 1733422281 Hocam ekran kartım 4060ti stok şekilde yeterli olmaz mı. Onlar oc oluyor galiba, açmasam sorun olur mu, sorun o kaynaklı olabilir mi.
  9. S

hangi programla yapayım. 1733420214 2 gündür böyle hocam değişen bir şey olmadı ayarlar böyle geziyor sıcaklık çıkmıyor, 75w civarı çekiyor testte mhz lerde normal diyor arkadaş, anlam veremedim.
  10. S

yok herhangi bir şey yapmadım anakartta 3400g takılı idi bu 5600 taktım formatladım bu kadar 1733419671 kurduğum windows ile alakalı olabilir mi?
  11. S

Mhz değerleri veya voltaj onlarda bir sıkıntı yok değil mi? oc siz olması gerektiği gibi
  12. S

Smallest ve Small ikisinide denedim değişen bir şey olmadı.
  13. S

Anladım sistem normal çalışıyor, bir sıkıntı olur mu? Bu bir soruna yok açar mı
  14. S

Oradada aynı şekilde değerler
  15. S

İd Cooling 214xt 1733416899 Hocam bundada durum aynı bu değerler normal mi yoksa işlemcide veya sistemde bir sıkıntı mı var? mhz değerleri nasıl stok zaten herhangi bir oc falan yapmadım.
Geri