Spinklesd isimli üyenin son içerikleri

1. Spinklesd

GIGABYTE M27UP 27 / Tavsiye Edermisiniz

Merhaba Arkadaşlar Bu Monitörü Satın Alacağım Kullanan Var mı Tavsiye Eder misiniz https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMYPLXZ3?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  2. Spinklesd

2.5K BÜTCEM VAR KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar 2.5k bütçem var kablosuz beyaz renk kaliteli klavye arıyorum tavsiye verirmisiniz
  3. Spinklesd

Asus ROG Strix XG27ACS-W 27 TAVSİYE EDERMİSİNİZ

tavsiyen için teşekkürler hocam 2k olması gerekiyor alacağım monitörün
  4. Spinklesd

Beyaz monitör istiyorum 2k özellikli diğer parçalarımda beyaz
  5. Spinklesd

Merhaba arkadaşlar bu monitörü satın alacağım nasıldır aranızda kullanan var mı ? https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSYBJL?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  6. Spinklesd

Dershane mi yoksa evde çalışmak mı ? ikilemdeyim

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ben de çalışmalara başlayacağım. Matematik altyapım olmadığı için tedirgin oluyorum. Sözel kısımda ise iyiyim. Dershaneye mi gitsem, evde mi çalışsam kararsızım.
  7. Spinklesd

Dershane mi yoksa evde çalışmak mı ? ikilemdeyim

Merhaba hocam ne kadarlık bir çalışma ile bu puanı aldınız ? bende bu sene evde KPSS önlisans çalışacağım tavsiye ettiğiniz kaynak var mı ?
  8. Spinklesd

12-15K Arası laptop önerisi

15K bütçem var trendyol veya hepsiburada üzerinden satın alacağım vade farkı koymadığı için genel olarak dizi film izleyeceğim çok nadir oyun oynarım öneresi olan var mı ? teşekkürler
  9. Spinklesd

Ödevim İçin Fotoğraf

Merhaba Arkadaşlar Final Ödevim İçin 4 Ana Başlıkta Fotoğraflara İhtiyacım Var Ters Işık Fotoğraf Kurgu Fotoğraf Düz Işık Doğa Fotoğrafı Elinde Bu Tarz Fotoğraflar Olan Arkadaşlar Benimle Paylaşabilir mi Şimdiden Çok Teşekkürler
  10. Spinklesd

🔥İndirim 🔥Xiaomi Note 12 Pro 8/256 9.399'TL🔥

Poco x3 pro 256 gb 2 yıllık telefondan geçmeye değer mi vergi indirimin de yararlanacağım ?
  11. Spinklesd

🔥İndirim 🔥Xiaomi Note 12 Pro 8/256 9.399'TL🔥

1 tane çektim inşallah iptal olmaz
  12. Spinklesd

20.000 TL Üniversite Laptop Önerisi

20.000 TL bütçem var üniversite için laptop arıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim arada sırada Valorant oynuyorum laptop önerisi yaparsanız sevinirim
  13. Spinklesd

HYPERX Cloud Core Kablosuz DTS Kablosuz Alınır mı?

Elimde sıfırı mevcut istersen yardımcı olabilirim
  14. Spinklesd

Valorant sizde de çöktü mü

Bende de çöktü rekabetçide 3-4 kez en son oyundan attı oyun sonra tekrar girdi maç bitmiş berabere
  15. Spinklesd

🔥İndirim Getiryemek 80+TL/50'TL İndirim

Kodu kullanamayan arkadaşlar webden denerse oluyor 😌pc den denediğim zaman oldu böyle deneyin
Geri