javascript react veya node.js bileni her firma havada kapiyor hala. LinkedIn 'de is ilanlarina bakin ya da firmalari takip edin. Javascript olmez.
Nesine...
Bir fark olmaz, gereksiz masraf olur. 3ghz hizlar RAMler icin gayet iyi, latency'i dusuk tutmak daha iyidir. CL15 iyi, bu RAM ile devam. Cok bir derdiniz...
ben 7800 XT 'i biraz teknoloji olarak geri kalmasından dolayı önermiyorum kendim de 7800 XT kullanıcısı olarak. Sorarsan ki hiç FSR vs. kullanıyor musun...
Arizasi olmadigi iddia edilen urunde de, 3 kere gittikten sonra bilirkisiye devredilir. Bilirkisi raporuyla yine iade cikar. Karti gonderirken arizaya dair...
IMEI basina bir kere +2 ay olarak eklenebiliyordu en son evet. Guncel fiyatlardan haberim yok, bu islem hala gecerli mi onu da bilmiyorum. Birkac ay...
Pasaport uzerine +2 ay uzatiyorlar IMEI basina aksi bir durum meydana cikmadiysa. 6+6 kullaniliyordu en son fakat verdiginiz paraya degmez fiyatlari 2-3k...
Aynı sorundan 3 kez servise yollayın THH ile değişim kararı çıkartırsınız. Para iadesini kabul etmeyin.
4070'den 7800XT gecmek pek mantikli degil. 9000...
IMEI 'ler aktiflestikten sonra kullansan da kullanmasan da 4 ayda kapaniyor. Her yil basinda da haklarin sifirlaniyor. Cift fiziki SIM telefonlarda 4+4...