Spitonex1 isimli üyenin son içerikleri

1. S

xbox series s iade etmek istiyorum

1 aya kadar geçerli hocam iade ve game pass aboneliğimi iptal ettirebiliyorum xbox ın sitesinden ama işe yararmı bilemiyorum
  2. S

amazon siparişi iade hakkında

3 hafta önce xbox series s satın aldım amazondan ve pc ye geçme kararı aldım ve ben aldıktan hemen sonra ürünün fiyatı 2 bin lira düşmüş o yüzden iade hakkımı kullanmak istiyorum ama ürünle gelen xbox game passi kullandım ilk başta kendi hesabıma girerken iade kabul olurmu onun dışında kafama...
  3. S

xbox series s iade etmek istiyorum

3 hafta önce xbox series s satın aldım amazondan ve pc ye geçme kararı aldım ve ben aldıktan hemen sonra ürünün fiyatı 2 bin lira düşmüş o yüzden iade hakkımı kullanmak istiyorum ama ürünle gelen xbox game passi kullandım ilk başta kendi hesabıma girerken iade kabul olurmu onun dışında kafama...
  4. S

rx6500xt düşük fps sorunu

arkadaşlar psu 270 wattmış sorun ondan sanırım ekran kartı en az 400watt istiyomuş 1654099336 sizce ondanmıdır?
  5. S

rx6500xt düşük fps sorunu

arkadaşlar merhaba yeni ekran kartı satın aldım 1.5 hafta oldu (RX6500XT) işlemcim pek iyi değil ancak modeli i5-6402p videolarda görünen FPS değerlerini alamıyorum,örneğin warzone da adam 70 fps alıyor ancak ben yüksek ayarlarda 40-50 fps alıyorum. sorun anakartımda pcie 4.0 olmayışı...
Geri