splashin isimli üyenin son içerikleri

1. splashin

Ajazz J159 Apex Mouse Sorunu

Ne üç kuruş için dostum bilmediğim için fotoğrafları ile talep açmıştım. Ben bunu ilk defa görüyorum çünkü normalde mouse arkasında dongle kısmı boş ben hep öyle gördüğüm için bir problem olduğunu düşündüm. 1731147870 Ustam bilmiyordum
  2. splashin

Kablosuz kullanma şansım var mıdır
  3. splashin

4. splashin

Merhaba ajazz j159 apex modelini aldım fakat içinden dongle çıkmadı. Bu durumda bu mouseu nasıl kullanabilirim. Bir yerden tedarik edebilir miyim ya da herhangi bir şekilde kablosuz kullanmamın yolu var mıdır?
  5. splashin

Yardım Logitech F310 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba gamepadim bozuldu yeni gamepad alacağım. F310 almayı düşünüyorum Amazonda 328 lira bu fiyata alınır mı linki aşağıya bırakıcam şimdiden teşekkür ederim. Link...
  6. splashin

Logitech F310 295 TL F710 478 TL

tam f310 alıcaktım indirim bitti.
  7. splashin

Traş Makinesi Nerede Tamir Ettirilir?

Merhaba arkadaşalar. Philips markasına ait traş makinem var. Bu sabah yere düştü ve çalışmamaya başladı. Tamir için nereye götürebilirim?. Yardımcı olursanız sevinirim. (Aletin Garantisi Yok)
  8. splashin

Drop Plus vs Corsair HS50 PRO

Teşekkür ederim cevaplarınız için
  9. splashin

Forumda baya gezindim. Herkes ikiye bölünmüş kafam karıştı iyice ne alacağımı bilemedim.
  10. splashin

Arkadaşlar merhaba 400 lira bütcem var. Hem drop plus hemde hs50 pro aynı fiyatta (400 TL) hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  11. splashin

500TL KLAVYE ÖNERİSİ

500 TL bütçeye mekanik klavye önerir misiniz?
  12. splashin

Yardım Fiber İnternet Kullanma

Merhaba. Bir sitede oturmaktayım. Dün binanın içine kadar fiber kablo çekildi. Bugün evin içine kadar fiber kablo çektiler. 9-10 metre uzunluğunda yani sizinde anlıyacağınız gibi fiber altyapı geldi. Bu fiberi kullanmak için nereye başvurmam gerek bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? ya da ne...
  13. splashin

Wifi Adaptör Önerisi 150₺

Arkadaşlar anakartımda wifi özelliği yok normalde pcyi kablolu olarak kullanıyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bazen kabloyu kullanamıyorum. Onun için wifi adaptör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  14. splashin

280 TL ye Kadar Kulaklık Önerisi

Hepinize çok teşekkür ederim.
  15. splashin

280 TL ye Kadar Kulaklık Önerisi

Ardadaşlar merhaba neredeyse 3 senedirli James Donkey 710 kullanmaktayım. Artık kulaklıkların derisi soyulmaya başladı ve kulağımı aşırı derecede kaşındırıyor. Sol taraftanda az ses gelmeye başladı. Değiştirmek istiyorum. Daha çok cs:go gibi fps tarzı oyunlar oynuyorum. Oyunlarda ses kasma ilk...
Geri