splivie isimli üyenin son içerikleri

1. S

DDR4 sitem toplamak mantıklı mı?

5700x3d, 5800x3d ikinci elleri şu an çok gereksiz pahalı, sıfırları zaten saçma rakamlarda. Uyguna denk getirebilirsen x3d ile am5 geçmene gerek olmaz bence. Ben de 5600x, Rx 7800xt, 48 gb sistem kullanıyorum işlemci asla yeterli gelmiyor seninle aynı durumdayım. x3d bakıyorum ama overpriced...
  2. S

50.000 TL Hazır Sistem Tavsiye

şu an ddr4 sistemim var rx 5700xt + i5 10400f, 2k da cpu gücü gerektiren oyunlar oynamak istiyorum rust, apex legends tarzı. en uyguna nasıl cözülür sizce
  3. S

50.000 TL Hazır Sistem Tavsiye

Max 60k bütçem var, peşin fiyatına taksiti olan ya da fiyat/performansi yuksek olan bu bütçede hangi hazır sistemleri önerirsiniz. İkinci el sistem toplamayi önerir misiniz bu bütçe için. Ekran kartı amd ya da nvidia olabilir fark etmez, anakartin 4 ram slotu olsa güzel olur sonradan 32 gb...
  4. S

45 Bin TL sistem önerisi

cok teşekkürler. ram konusunda ne düşünüyorsun 5600mhz ile 6000 arasinda bir fark var mi
  5. S

45 Bin TL sistem önerisi

güzel sistem baya bir kaç sorum olucak; 7500f 4070s darboğaz yapmıyor değil mi sanki bi kaç yerde oyle okumustum. bir de pearless asassin yerine biraz daha koyup cooler master v2 sivi sogutma almak mantikli mi palit marka ekran kartı soğutmada ya da genel olarak bi sorun çıkarır mı ve rami...
  6. S

45 Bin TL sistem önerisi

belirttim zaten kendim toplarsam cok pahali oluyor hazır sistem bakiyorum
  7. S

45 Bin TL sistem önerisi

Merhaba, haziran temmuz ayları içinde maksimum 45 bin TL'ye bir hazır sistem almak istiyorum. Gönlüm RTX 4070 ya da 4070Super'li darboğaz yapmayacak DDR5 32GB ramli bir sistemden yana ama bu fiyata mümkün mü bilmiyorum. Ekran kartı olarak RX 7800 xt'de 4070 Superin rakibi anladığım kadarıyla ve...
  8. S

Razer Blackshark v2 x düşük ses ve 7.1 sorunu

Selamlar. Uzunca bir süredir Razer Blackshark v2x kullanıyorum fakat kulaklığımdan az ses geliyor, kualklığı xbox kontrolcüsüne bağladığımda vs. çok daha yüksek ve kaliteli ses elde edebiliyorum. Daha önceden kullandığım Steelseries Arctis 3 kulaklığımda da durum aynı şekildeydi. Tam olarak ne...
  9. S

Windows kurulu olan eski ssd içindeki her şeyi yeni ssdye aktarmak

Selamlar. KIOXIA Exceria Plus G2 m.2 ssd satin aldim. Ürün hakkında pek bi bilgim yok fiyatı uygundu aldım, kullanan birisi varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Asıl sormak istediğim şey ise eski James Donkey JD480 diskimdeki her şeyi (windows vs.) nasıl yeni ssdye taşıyabileceğim.
Geri