Selamlar. RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum fakat iki model arasında kaldım. Inno3D X3 OC ve Gigabyte Windforce OC SFF. Aralarındaki fiyat farkı 4 bin TL civarı olduğu için arada kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Ekstra tavsiyeniz varsa okumak isterim.
Inno3D RTX 5070 Ti X3 OC(46.850 TL Toplam)...
Nova 7(Xbox) ve BlackShark V3 kullandım. Bence BlackShark V3, Nova 7'den genel olarak daha iyi bir kulaklık değil. Mikrofon ve batarya ömrü konusunda V3 daha iyi. Nova 5'in ses performansının Nova 7'ye çok yakın olduğunu söylüyorlar. O yüzden Nova 5'e bu seçenekler arasından daha yakın olduğumu...
Resimde ki koltuk(Xdrive Anka) bende var. Zamanında Hawk Future ile aralarındaki fiyat farkı uçurumundan dolayı Anka'yı almıştım. Fakat sonraları Future'u deneme imkanım oldu ve keşke bende alsaydım dedim. Anka'dan daha rahat bir koltuk. Açıkçası bende Hawk Future almanı öneririm.
Merhabalar. Bir süredir ev kullanımı için bir yazıcı almayı düşünmekteyim. Sık olmasa da arada sırada çıktı almam gereken durumlar oluşuyor. Ayrıca okula giden bir kardeşim de olduğu için ilerleyen zamanlarda ister istemez onun da ihtiyacı olacağını düşünüyorum.
Araştırmaya başladığımda karşıma...
Merhabalar. RTX 3060 Ti'lı bir sistem almak istiyorum ve doğru düzgün kimse bu GPU ile sistem çıkarmadığından en uygun çözümü Game Garaj'da buldum. Daha sonra Gaming.gen.tr'de bulunan 6700 XT'li bir sistemin parça kalitesi, işlevi dikkatimi çekti ve arada kaldım.
Sistemi kullanma amacım ise...
Merhabalar. Dün @Abdullah Hacıgül tarafından duyurulan ve incelenen SouthPaws isimli sistem çıkışını yaptı. Oyun amaçlı alınmak için bütçesine göre çok avantajlı bir sistem. Fakat ben 3D animasyon ve oyun gelişme kısmıyla da ilgilendiğim için bana işlev olarak hitap ediyor mu emin değilim. RX...
Merhabalar. LG 24GN600 monitörü aldım ve kullanıyorum, memnunum. İmzamda belirttiğim sistem artık günümüz şartlarında ihtiyaçlarımı karşılamıyor ve yeni bir PC almak istiyorum. Aşağıda belirttiğim sistemlerden birini mi almalıyım yoksa biraz daha bekleyip daha iyi bir sistem gelmesini mi...
Ryzen 5 5600'ü ekleyebilmem için ekran kartını RX 6600'e düşürmem gerekir hocam. 5600 çok iyi bir işlemci biliyorum ama GPU'dan kısmak da istemiyorum. Hem oyun, hem de 3D Render kısımlarında bana 5500'ün 11400F'den daha iyi performans sağlayacağını düşünmekteyim. Tabi ki günün sonunda bütçeme...
Merhabalar. Şu şekilde bir sistem topladım ve forum ahalisine de bir danışayım dedim. Ayrıca Vatan Bilgisayar'da bir adet hazır sistem var, linkini bırakıyorum. Bir diğer seçenek de Donanım Arşivi sistemi beklemek ama o sistemde istediğimi bulur muyum bilemiyorum. Sizin tercihiniz nasıl olurdu...
Merhabalar. 14 Mayıs'ta bir arkadaşımı askere gönderdim. 9 Haziran'da başka bir arkadaşımı daha göndereceğim. Bu süreçte ben de aradan çıkarsam mı diye düşünüyorum. Fakat bu süreç hakkında hiç bir bilgim bulunmamakta. 2025'in Ocak ayına kadar tecilim var. Şu an tecilimi iptal ettirip en iyi...
Merhabalar. 16/12/2020 tarihinde almış olduğum bir i3 10100F işlemci ve 06/01/2021 tarihinde almış olduğum bir MSI H410M-A PRO model bir anakart bulunmakta. Zamanında bütçe dostu bir sistem kurmak için satın almıştım. Fakat bu parçaları aldığım zamanlar aynı zamanda ekran kartı fiyatları uçuşa...
Rica Ederim. Evet, ejderha orada duruyordur. Kesmediğiniz sürece gitmeyecektir. Fakat başarılı bir şekilde köprüyü geçme ihtimalinizde belli bir süre kaybolacaktır. Böyle bir durumda onu geri getirmek için köprünün en başından tekrar geçmeniz gerekli.
Humanity'i ilk oynayışınız için Kindle...