Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce hazır sistem aldım ancak bilgisayar çalışıp görüntü vermesine rağmen ekran kartımda yazılı olan COLORFUL simgesi ışık vermiyor yanlış bir şey yapmış olabilirmiyim?
Ben birşeye dayanarak söylüyorum bunu. 4000 serisi çıktığında ciddi fiyatlar gördü 3000 serisi dlss3.0 ciktiginda zaten fiyatı öldü 3000 serisinin. Kafamdan atmıyorum fiyatı düşer zart zurt diye , geçen sene de asgari ücrete zam gelicek artar diyolardı ancak öyle bir şey yaşanmadı.
1728982669...
Al geç dostum psu yu sonradan değişirsin normal 4060 sistemler 22 23k şuan ve 4060 ti ile 4060 arasinda ciddi fark var.
1728366917
Ssd değişebiliyosan 1tb al
1728366988
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html#odeme-secenekleri
Bunu al
Merhaba internette böyle bir sistem gördüm. Ekran kartının 2. El olup mining yapılmadığını iddia ediyorlar fiyatı da bana gayet uygun geldi. Normalde 4060 lı bir sistem alacaktım ama bu sistem aklımı çelmedi değil. Yakın zamanda mağazaya gidip test edeceğim eğer mining yapılmış olsa bile bu...
Yatırımcıları izlersen hep kısa sürede hiçbir coin kazandırmaz derler. Yine sen bilirsin ama şuan hiç akıl kaarı degil savaş var. 20.000 tllik btc vardı elimde iranın israile roket attigi gece çakıldı çok riskli cok
Babam yaklaşık 1 sene önce 300bin tl lik borsa aldı ve şuanki kazancı nerdeyse sıfır borsaya zaten sakın girme. Altın al babam şuan o 300k ya altın alsaydı sene sonu o para 450k civari olucaktı.
Hiçbir coinin ne yapacağı tamamen belli olmaz. Ve zaten şuan savaş krizlerinden dolayı tüm coinler çöküşte. Almanı önermem ama illa alıcam diyorsan SUI alabilirsin.
Merhaba 1 hafta öncesine kadar birkaç sitede 18-20k arasında 4060 lı hazır sistemler görmüştüm ama şuan hiçbirinden eser yok. Acaba aranızda bulabilecek önerebilecek birisi varmı? bu fiyat aralığına amd ekran kartlı sistem de alabilirim hangisi daha uygun olur söyleyen olursa sevinirim.
Malum durumlar belli ben de taksitle hazır sistem almak istiyorum ama konulara çok hakim değilim taksit fiyatı düşük olup performansı güzel bir sistem öenerbilirmisiniz.