Sportaq isimli üyenin son içerikleri

1. S

Monitörü 144hz yapınca görüntü bozuluyor

neyse arkadaşlar kendi kendine düzeldi xd 120hz de biraz açık bıraktım sonra tekrar 144hz e aldım sıkıntı çıkarmadı
  2. S

Monitörü 144hz yapınca görüntü bozuluyor

İyi günler arkadaşlar uzun bir ziyaretten eve döndüm bilgisayarı açınca monitöre görüntünün kullanılamayacak kadar bozuk geldiğini fark ettim sonra DP kablosunu çıkarıp hdmı kablosu ile denediğimde monitörü 60 hz ile açtı sonra DP ile tekrar denediğimde 60 hz ile tekrar açıldı fakat ayarlardan...
  3. S

Instagram İnstagram hesabına bağlı olan gmail hesabı değiştirilmiş

Aynı benzer mail hesaplı biriside cumartesi günü benim hesabımı çaldı sanırım instagramın bir açığı var çünkü şifrem baya iyiydi ve şüpheli herhangi bir linke de tıklamamıştım zaten mail hesabıma veya başka bir hesabıma şüpheli bir şey olmadı sadece instagram ama yinede tüm hesapların şifresini...
  4. S

Instagram hesabım garip bir mail adresi ile hacklendi

şifremi random şeyler ile yaptım şifrelik bir sıkıntı olucağını sanmıyorum tarayıcı eklentisinden bahsediyorsan opera gx kullanıyorum kendisinden ad blockerı var eklenti indirmedim ve phising için de herhangi bir linke filan tıkladığımı hatırlamıyorum mailden gelen linklere bakmıyorum zaten.
  5. S

Instagram hesabım garip bir mail adresi ile hacklendi

İyi günler arkadaşlar bugün İnstagram hesabım garip bir mail adresi ile hacklendi benim sormak istediğim hesabımı nasıl geri alacağım değil çok kullandığım bir şey değildi zaten , mail hesabıma da erişebilirler mi diye sormak istedim çünkü mail hesabıma herhangi bir giriş çıkış yaşanmamış sadece...
  6. S

GPU oyunlarda %20 nin üzerine çıkmıyor

bios ayarlarını da denedim ve anakartın en son güncelleme aldığı tarih 2018 gigabyte ın kendi sitesinden indirip güncellemiştim fakat durum değişmedi acaba tekrardan format atıp tekrar windows kurmayı mı denesem
  7. S

dahili ekran kartını biostan kapatmıştım. darboğazı nasıl önleyebilirim formattan önce bu durumu yaşamıyordum
  8. S

48-52 derece oyunlarda 56 ya çıkıyor daha yükseğini görmedim 1719668241 evet formattan sonra sistem özelliklerini ve windows sürümünü görsel ile atıyorum
  9. S

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sıkıntım ekran kartımın oyunlarda %20'nin üzerine çıkmaması emektar bir GTX 1060 3GB model bir ekran kartım var oyun oynarken oyuna göre genellikle %70 %80'lerde çalışırdı fakat geçenlerde bir format attım ve ekran kartı %20'in üzerie asla çıkmadı ve bu da...
Geri