SprecoS isimli üyenin son içerikleri

1. SprecoS

Monitörde sürekli siyah şeyler çıkıyor

Önceden sadece bilgisayarı açarken çıkıyordu. Bu günden itibaren normal kullanımda da çıkmaya başladı. Sebebi ne olabilir? 1679250804 Sürekli gidip geliyor.
  2. SprecoS

Yardım Ubisoft Connect Kurtarılamaz bir hata saptadı.

Her Ubisoft Connect'i açtığımda bu yazı ortaya çıkıyor. Silip yüklediğimde de ise giriş yapabiliyorum. Kapatıp tekrar açtığımda yine aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. SprecoS

Steam 20 TL Oyun Önerisi

4 kişilik Party Panic. 25 TL idi sanırım.
  4. SprecoS

Yardım Sistem çok fazla RAM kullanıyor.

Bi arkadaşın 2400 MHz 24GB RAM'i var 3x8 olmak üzere fakat kullanılabilir alan sadece 8GB, sebebi ne olabilir?
  5. SprecoS

Online FPS Oyunu Önerisi

Biraz daha para koy R6 al. Steam'de indirimle 35 TL'ye bulabilirsin.
  6. SprecoS

steam profil arka plan önerisi

Witcher 3 seviyorsan, Eredin temasını kullanıyorum. Gayet güzel.
  7. SprecoS

Yardım Hikayeli Oyun Önerisi

Metro serisini oynayabilirsin.
  8. SprecoS

Ölmeden Oynanması Gereken Oyunlar Hangileridir?

Far Cry serisini oynayabilirsin. Özellikle Far Cry 3 ve 4ü şiddetle öneririm.
  9. SprecoS

7.1 bir kulaklık önerisi

10 aya yakın süredir Rampage Alpha-X kullanıyorum. Gayet memnunum. Rampage'in yazılımı üzerinden ayarlayabiliyorsun.
  10. SprecoS

Hikayeli Fps Oyun Önerisi

Metro serisini önerebilirim. Gayet güzel bi seri. 3 oyundan oluşuyor. İlkinden başlarayarak oynayabilirsin. Seversen de devam edersin. Steam'de sıralama olarak şu şekilde geçiyor. 1- Metro: 2033 Redux 2- Metro: Last Light Redux 3- Metro: Exodus
  11. SprecoS

Yardım Asus Rog Strix RX 5700 XT 8GB OC fazla ısnıyor.

İlgilenenlere teşekkür ederim. 1619027689 Burda benim de bir hatam var ilk yaptığımda 90 dediğim bağlantı yeriymis. Sonradan farkettim kart ise 77 dereceymiş.
  12. SprecoS

Program kurulu değil 1619023508 Şu an testi tekrarladım ve bu sefer kart 66 derece, bağlantı yeri 78 derece geldi. İlki ile arasında epey bir fark var.
  13. SprecoS

-Radeon Software üzerinde kendi sunduğu bir test var. -Ekran kartının fanlarında hiçbir problem yok. -Sıcaklıklara yine Radeon Software üzerinden baktım. -Kasam Xigmatek Sirocon model bir kasa
  14. SprecoS

Hava akışında bi problem yok her yandan hava alabilecek bi şekilde 3 önde 1 arkada olmak üzere 4 fan var. Önden en alttakinde bir arıza var onun dışında bir problem yok.
  15. SprecoS

Fan hıznı bilerek arttıyorum çok ısınmasın diye %85te çalışıyor ama yine de böyle
Geri