spritbreaker isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri Sattığım lol hesabını bir buçuk yıl sonra geri almak

geçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen...
  2. S

Logitech G213 Tuş Takımı Nereden Bulabilirim?

abim eski klavyesi olarak g213ünü bana verdi ama space tuşunun yarısı kırık internetten biraz araştırdım ama satan bir yer bulamadım sizin bildiğiniz bir yer var mı ya da 3d baskı yapan bir şirkete durumu anlatsam yardımcı olabilirler mi
  3. S

Oyuncu Kulaklığı Önerisi sağlam mikrofonlu

Logitech G733 kullanmaktayım ama hiç memnun değilim ne sesten ne de mikrofondan özellikle mikrofondan sanırım G733te sanal ses kartı kullanılıyormuş yurtta kaldığım için diğer 3 kişinin sesi oyundaki arkadaşlarıma gidiyor ve çok rahatsız oluyorlar haklı olarak fiyatı fark etmez bana mikrofonu...
  4. S

Samsung 990 Evo Pro vs XPG Gammix S70 Blade

arkadaşlar iyi bir ssdye ihtiyacım var hem uygun fiyatlı hemde iyi olsun istiyorum xpg gammix s70 blade modeli samsunga göre daha uygun ve içinde soğutucusuyla geliyor kullanan var mı önerir misiniz? samsunga gelicek olursak fiyatı daha pahalı ve soğutucu model almayı düşünüyorum soğutucusuz...
  5. S

Sakal Çıkarma Önerileri

sakal baba sakal seti yazabilirsiniz
  6. S

Direksiyon dersi tavsiyeleri

yanlış bilmiyorsam oradaki hocalar paralel parkı bir kodlama gibi yaptırıyor sana işte sarı çizgiye gelince tam tur sol gibi gibi bunları ezberle geçersin bence ya
  7. S

Para nasıl kazanabiliriz?

yani para kazanmanın kolay bir yöntemi yok eğer üniversite okumadıysan küçülükten beri çalıştığın bir işin yoksa çok seçeneğin yok gibi duruyor ya sevdiğin bir iş varsa onda ustalaş ya da jandarma uzmanlığı gibi şeyler senin için daha iyi olur her şeye sıfırdan başlamak istiyorsan üniversiteye...
  8. S

Direksiyon dersi tavsiyeleri

Ehliyetimi 2 yıl önce almama rağmen araba kullanmayı bilmiyordum direksyon derslerine girip ehliyeti alıp birdaha araba kullanmamıştım 3 ay önce 2020 model jetta sahibi oldum ama araba manueldi ve ben sıfırdım internet üzerinden direksyon hocası buldum çok önyargılıydım hem derse hem araba...
  9. S

Sakal Çıkarma Önerileri

Ben Sakal Çıkartma Setleri aldım işte yağsı serumu derm roller falan her gün acı çeke çeke 2 kere sabah akşam uyguladım sonuç aldım bakalım uzun bir süreç daha 1 ay oldu
  10. S

Sessiz Mekanik Klavye Önerir Misiniz

Bütçem iyi durumda hiç mekanik klavye kullanmadım ev ortamı olduğu için sessiz bir klavye istiyorum küçük numpadsiz klavyelerden hoşlanmıyorum büyük klavyeler ilgimi çekiyor türkçe Q olan bir klavye bakıyorum apex 7 önerdiler bunun için siz ne dersiniz önerebileceğiniz güzel bir klavye var mı
  11. S

Samsung Evo 990 SSD 1TB Soğutuculu ve Soğutucusuz Farkı nedir?

Merhaba önerdiğiniz model samsungdan daha mı iyi
  12. S

İntel işlemci önerisi?

Ben i7 10700 Kullanıyorum gayet memnunum
  13. S

Samsung Evo 990 SSD 1TB Soğutuculu ve Soğutucusuz Farkı nedir?

Arkadaşlar merhaba ssd almayı düşünüyorum Samsung Evo 990'ı Çokça önerdiler soğutuculusu ve soğutucusuz olarak 2 farklı modeli var her şeyleri aynı fiyat farkı biraz oynuyor anakarım Asus Z590-Plus eğer soğutucusuz olandan alırsam sıkıntı yaşar mıyım çünkü fiyat farkı çıkıyor anakart modelimde...
Geri