sprouselardan isimli üyenin son içerikleri

1. S

Üniversiteyi bırakmak?

zaten ben 9,10. sınıfı da okulla beraber halletmedim, sınav dönemi 12ye giderken diğer yandan calıstım ve tyt netim cok kötü değildi 2 ayım daha olsaydı cok daha iyisini yapardım. Dersi baştan aldıktan sonra müfredat değişse kaç yazar? 1759126300 YKS en son 2027de var.
  2. S

Üniversiteyi bırakmak?

Disiplini sağlayacağımdan eminim ama pişman olur muyum düşüncesi de var biraz ne istediğimi ben de bilmiyorum 2 günlüğüne eve geldim Konya'ya. İzmir'e tekrar gideceğim bugün, yemin ederim ev gibisi yok hiç gidesim gelmiyor cennet gibi yurda kıyasla.
  3. S

Üniversiteyi bırakmak?

Bölümü sevmemek gibi değil aslında pek ama gerçekten ne okuyacak hevesim kaldı ne de bölümün direkt bana bir şey sağlayacağını düşünüyorum, çok basit ve dar bi düşünce gibi gelecek ama en azından bölümüm bir sağlık bölümü olsa mezun olduğumda daha rahat edeceğim işe girme açısından. Kafamı bu...
  4. S

Üniversiteyi bırakmak?

erkek adam değilim dost🙂
  5. S

Üniversiteyi bırakmak?

Arkadaşlar merhaba; hesabı yeni açtım sırf bu soruyu bi platformda sorabilmek adına, yani burası böyle mi kullanılıyor bilmiyorum ama ben yazayım okuyan denk gelen olur🙂 18 yaşındayım; Ege üni, mütercim ve tercümanlık okuyorum. Yeni yerleştim daha derslere falan tam hakim değilim lakin 4 yıl...
Geri