spxlty isimli üyenin son içerikleri

1. spxlty

U7 265KF + MSI Gaming Plus Z890 Wi-Fi ikilisi nasıldır?

Yazmayı unuttum kusura bakmayın. Video editleme de yapacağım.
  2. spxlty

İlk başta yükseltmeye başlarken onu seçmiştim. Ama 2023 çıkışlı bir işlemci ve çekirdek sayısı az olduğundan dolayı biraz intele yöneldim açıkçası. Oyun konusunda birkaç video izledim vs. anlamında aralarında çok bir fark yok ve intel daha az güç çekiyor. Ama ben sanal makine de kullanacağım...
  3. spxlty

Arkadaşlar sistemi yükseltiyorum şimdi sistemi şöyle yükselteceğim: CPU: Core Ultra 7 265KF ANAKART: MSI Gaming Plus Z890 Wi-Fi RAM: Patriot Viper 16x2 GB 6000 MHZ CL30 SOĞUTUCU: Strong M4-12X Bunları toplam 28.000 TL'ye falan getirtiyorum. Şimdi şöyle bir şey var, ekran kartımı...
  4. spxlty

İlandaki HP Omen alınır mı?

Arıza ciddi bir arıza değilse yaptırıp kullanırım diye düşünmüştüm. Ciddi bir arıza mı ki?
  5. spxlty

Hocam param güvende ile satıyor. Bence yurt dışı ürünü olduğu için ucuz. Harbi bir laptopa ihtiyacım var. Mersin'e yakın oturuyorum test yapıp alırım veya video isterim. Sonuçları forma yazıp ona göre alsam olur mu?
  6. spxlty

Arkadaşlar cihazda 12GB RTX 4080, i9 13.nesil, 32 GB DDR5, 1 TB SSD var. Ekran IPS, QHD, 240 Hz. Fiyatı çok uygun ama şöyle birkaç şey var: Ürün muhtemelen Fransa'dan getirtilmiş çünkü klavye düzeni A Z E R T Y şeklinde. Bir de kondansatör arızalı demiş bu kronik mi? Yoksa kullanıcı kaynaklı mı...
Geri