sqeedy isimli üyenin son içerikleri

1. S

BU EKRAN KARTINI ALMALI MIYIM ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asrock-challanger-rx5700xt-rtx-3060-dengi-1240396999/detay Gtx 960 ekran kartımı yükseltmek istiyorum daha çok tasarım ve kurgu için kullanıcam ryzen 5 3600 işlemci için bu kart iş görür mü ? sıfır fiyatlar çok...
  2. S

Bilgisayar Masası Önerisi

bende öyle düşünmüştüm sadece ayakların çok sağlam olması lazım masa ayaklarından memnun musunuz hocam link atabilir misiniz ?
  3. S

Ekran Kartı önerisi (Max. Bütçe 10.000)

MEVCUT SİSTEMİM: Anakart: Asrock B450M Pro4 İşlemci: Ryzen 5 3600 Ram: 16 GB Ekran Kartı: Gtx 960 ekran kartımı yükseltmek istiyorum 10 bini geçmicek modeller önerebilir misiniz ? öncelikli amacım kurgu ve tasarım işleri oyun 2. planda
  4. S

Bilgisayar Masası Önerisi

Çift monitor yapmak istiyorum hem monitörler hem kasa masanın üstünde olucak şekilde alanımı daraltmıcak masa önerebilir misiniz ? internette xprime markus diye bir masa buldum 160 cm genişliğinde 7000 tl fiyatı bu işimi görür mü ? ve marangozda bu ebatlarda yaptırsam daha uyguna gelir mi ?
  5. S

Çift monitor almak istiyorum BÜTÇE (10.000)

Monitor başına değil 2 monitöre max verebilceğim 10 binim var öncelikli amacım kurgu edit tasarım olucak oyun kısmı 2. planda
Top Bottom