Sqruam isimli üyenin son içerikleri

1. S

Steam oyun ındırırken ınternet gıdıor

tamamdır en kısa sürede halledıcem yardımın için sağol dostum ethernet kablosu aldım cat6 fayda saglıyacakmı onuda bu foruma yazarım teşekkurler hersey ıcın
  2. S

tamamdır teşekkur ederım buarada ındırmeyı 8mb ye sabıtledıgımde uzun sure ınıyor ondan sonra gıdıor onceden 15dk ınerdı gıderdı sımdı baya ındırıyor onunda faydasını gordum
  3. S

SNR Margin: Upstream 12.1 dB Downstream 8.3 dB böyle bi bilgi yazıor snr değerlerınde yınede aramalımıyım firmayı
  4. S

mesajın için cok teşekkür ederim ama ben bişey anlamadım :D cahilim bu konularda
  5. S

hızı sınırlıyorum ınternet gıdıyor ama gerı gelınce yukleme devam edıor bu seferde kb olarak yukledıgı ıcın saatlerce bırsey ınmıo gıbı bı etkı oluyor 1770972935 cat6 yenı bır ethernet kablosu sıpariş ettim foruma yazı yazmadan once gelınce deneyımlerımı yıne anlatıcam
  6. S

Merhabalar bundan 3 ay önce leptop kullanıcısıydım ındırmelerımde herhangı bır sorun yoktu ve kendıme kasa aldım ama steamden veya epıcten chrom da dahıl kısacası büyük dosyalı bir şey indirirken modemımdekı ınternet yazısı kırmızı yanıyor ve ınternet gıdıyor 1 dk sonra gelıor ama ındırme zaman...
  7. S

Steamde oyun İndirirken Bağlantı hatası verıor indirme duruyor

Arkadaşlar merhaba 4 gun once leptop kullanıcısıydım herhangı bır sorun yoktu steam ındırmelerınde 4 gun once masaustu pc aldım ve 4 gundur bu sorunu yasıyorum Steamde oyun ındırırken 5 veya 10 dk sonra ağ bağlantı hatası verıyor ve ındırme duruyo modemı gozlemledım normal kullanımda ınternet...
  8. S

1.250.000 TL'YE ALINABİLCEK SUV?

Hocam Dacia Duster 1.3 Tce Essential Benzin/Lpg 22 kasa 2. el sıfıra yakın alabilirsin Arkada aynısı var güç var konfor var 5 kişide rahat sığar
  9. S

Aşagıdaki monitör nasıl acaba

Hocam benim fikrimce Gamebooster alma aşşağıdaki monitöerler daha cok öneriliyor https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-c27g2ze-27-0-5ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,801360831.html...
  10. S

Merhaba Fc24 Oyuncu Kariyerinde Milli takıma nasıl gidiliyor

Merhaba Fc24 de Karakterim türk ve 94 gen e sahıbım bayadır oynuyorum premier ligini fln gördüm suan gs de ilk sezonumu oynuyorum ama bu süreçte hiç milli takıma davet edilmedim ayarı falan mı var yardımcı olurmusunuz
  11. S

Merhaba Çizim yapmak için Grafik tableti arıyorum öneri beklıyorum

Merhaba ben kendi çapımda çizim yapmak çizimimi dahada ileri seviyeye taşımak iiçin grafik tableti arayışına girdim orta maaliyetli aşırı pahalı olmayan kaliteli varsa bıldıgınız lınk bırakırsanız cok sevınırm
  12. S

Tofaş Şahin Ön Kapılarına Uygun Hoparlör Önerisi ?

Merhaba herkese Tofaş şahin aracımın ön 2 kapısına hoparlör alıcam ama pek bilgim yok net ve güzel ses versin istiyorum varsa FP bildiğiniz link bırakırsanız sevinirim ( kaç cm oldugunu bılmıyorum yuvanın )
  13. S

Tofaş aracımın tadında ses vermesi için ne yapmak lazım

araştırıcam teşekkurler
  14. S

Hangisi daha iyi ekran kartı

super daha iyi farklarını bılmıyorum ama 4070 stoksa 4070 super daha avantajlı performans verıyo
  15. S

Tofaş aracımın tadında ses vermesi için ne yapmak lazım

egzozu susturucuya gelmeden once delmek gıbı işlemse cezası var legal yollusunu arıyorum ama yınede bı ustaya sorarım sağolasın
Geri