tamamdır en kısa sürede halledıcem yardımın için sağol dostum ethernet kablosu aldım cat6 fayda saglıyacakmı onuda bu foruma yazarım teşekkurler hersey ıcın
Merhabalar bundan 3 ay önce leptop kullanıcısıydım ındırmelerımde herhangı bır sorun yoktu ve kendıme kasa aldım ama steamden veya epıcten chrom da dahıl kısacası büyük dosyalı bir şey indirirken modemımdekı ınternet yazısı kırmızı yanıyor ve ınternet gıdıyor 1 dk sonra gelıor ama ındırme zaman...
Arkadaşlar merhaba 4 gun once leptop kullanıcısıydım herhangı bır sorun yoktu steam ındırmelerınde 4 gun once masaustu pc aldım ve 4 gundur bu sorunu yasıyorum Steamde oyun ındırırken 5 veya 10 dk sonra ağ bağlantı hatası verıyor ve ındırme duruyo modemı gozlemledım normal kullanımda ınternet...
Hocam benim fikrimce Gamebooster alma aşşağıdaki monitöerler daha cok öneriliyor
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-c27g2ze-27-0-5ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,801360831.html...
Merhaba Fc24 de Karakterim türk ve 94 gen e sahıbım bayadır oynuyorum premier ligini fln gördüm suan gs de ilk sezonumu oynuyorum ama bu süreçte hiç milli takıma davet edilmedim ayarı falan mı var yardımcı olurmusunuz
Merhaba ben kendi çapımda çizim yapmak çizimimi dahada ileri seviyeye taşımak iiçin grafik tableti arayışına girdim orta maaliyetli aşırı pahalı olmayan kaliteli varsa bıldıgınız lınk bırakırsanız cok sevınırm
Merhaba herkese Tofaş şahin aracımın ön 2 kapısına hoparlör alıcam ama pek bilgim yok net ve güzel ses versin istiyorum varsa FP bildiğiniz link bırakırsanız sevinirim ( kaç cm oldugunu bılmıyorum yuvanın )