Durumu güncelliyorum. Cuma günü iadeyi yaptılar ama nasıl yaptılar. Her aradığımda daha zamanları olduğunu söylediler çok yoğunuz dediler. Sadece onay için bekletildim zaten cihaz ellerine ulaşır ulaşmaz testlerini yapmışlardı. Cihazın sıkıntılı olduğunu kendileri de biliyorlardı. Baktım en son...
Dostum tartışma yaratmak için yazmıyorum ince hesaptan bir sürü ürün aldım ve son üründe bunu yaşadım zaten herkes istediği yerden alsın bir şey diyen yok. Deneyimim kötü ve almayın diyorum gamepower monitör için diyorum yani.
Aslında daha pahalısını da alabilirim dediğiniz gibi sürecin sonuçlanmasını bekleyeceğim şimdilik. Zaten 3 hafta beklesem o fiyatın üzerine biraz daha çıkar başka yerden başka marka alabilirdim. Bundan sonra asla yapmayacağım bir hata ucuza ince hesaptan mal almak.
1751887441
Evet bana da...
Merhabalar. İnce hesap üzerinden gamepower monitör alacaklar için yazıyorum. Kısaca yazacağım. İsteyen olursa uzun olarak da yazarım.
Kısaca;
Gamepower Rapid Q Max 2K 300 Hz monitör aldım. Cihaz açılmış pakette geldi. 3 adet ölü piksel çıktı. Değişim için gönderdim. Yeni cihaz diye cihaz...
Merhabalar. İnce hesap üzerinden gamepower monitör alacaklar için yazıyorum. Kısaca yazacağım. İsteyen olursa uzun olarak da yazarım.
Kısaca;
Gamepower Rapid Q Max 2K 300 Hz monitör aldım. Cihaz açılmış pakette geldi. 3 adet ölü piksel çıktı. Değişim için gönderdim. Yeni cihaz diye cihaz...
Kısaca;
Merhabalar ürüne benzer ama 2 k modeli olan rapid Qmax 300 hz modelini sipariş verdim (İncehesap) elime ulaştı ve daha teslim alırken sıkıntılı bir durum olduğunu anladım. Öncelikle cihazın kutusu daha önceden açılmış yani kutuyu ilk açan ben değilim etiketleri yırtık geldi. Etiketin yırtık...
Merhabalar rapid Qmax 300 hz 2k modelinden sipariş verdim (İncehesap) elime ulaştı ve daha teslim alırken sıkıntılı bir durum olduğunu anladım. Öncelikle cihazın kutusu daha önceden açılmış yani kutuyu ilk açan ben değilim etiketleri yırtık geldi. Etiketin yırtık olduğuna dair Fotoğrafları...
Merhabalar üründen sipariş verdim (İncehesap) elime ulaştı ve daha teslim alırken sıkıntılı bir durum olduğunu anladım. Öncelikle cihazın kutusu daha önceden açılmış yani kutuyu ilk açan ben değilim etiketleri yırtık geldi. Etiketin yırtık olduğuna dair Fotoğrafları mevcut. Ürünü açarken video...