Squarz isimli üyenin son içerikleri

1. S

Röntgende bir sıkıntı varmı arkadaşlar

hocam başparmağımda fazla yüklenmeye bağlı olarak hafif bir ağrı vardı özellikle röntgende orayı bastırınca yamuk çıktı orası çünkü amaç başparmaktı yani başparmağımda herhangi bir sorun varmı demek istemiştim
  2. S

Röntgende bir sıkıntı varmı arkadaşlar

ayağımın röntgenini çektirdim bir sıkıntı varmı doktor veya bilen arkadaşlar
  3. S

Bu seboreik dermatitmi?

Arkadaşlar geçen ay doğuda bulunan memlektime gittim ve 1 ay kaldım saçımda ve kaşımda kepek başladı İstanbul'a geri geldiğimde onlar gitti burnunun yanı değilde daha çok üst tarafında çok küçük toz gibi beyaz şeyler gördüm dikkatli bakınca sayılarıda oldukça azdı görmekte zorluk çektim bundan...
  4. S

Telogen effluvium saç dökülmesi

Arkadaşlar 16 yaşındayım yaklaşık 4 ay önce bir ay boyunca stres yaptığım sıkıntılı bir durum vardı bundan 2 ay sonrasında bir anda saçımda dökülme başladı ama öyle böyle değil sabahları yastıkta 200 e yakın tel görüyordum saçımı yıkadığımdada rahat 200 veya daha fazla tel gidiyordu (kaşlardada...
  5. S

B12 ve d vitamini eksikliğinden saç dökülmesi

hocam genetik diyenler varda göz altında morluk ve aynı ölçüde kaş dökülmeside duruma eşlik ediyor sebep vitaminmidir
  6. S

Bir yakınımada aynısı olduğunda saçını kazıtmıştı sonrasında geçti sizce faydası olurmu
  7. S

Çinkoda problem yokmuş dodexi zaten iğne olarak vurdum saçta çok fazla dökülme olduğu için az biraz seyrekleşti bu yaşta. çevremdeki herkes vitamin kaynaklıysa çıkar diyor bebek saçların sonra güçlendirirsin peki sizin bana hem içerden hem dışardan alabileceğim bildiğiniz bir takviye varmı
  8. S

Teşekkürler hocam bende kaş dökülmeside var inşallah geçer hakatten sabahları yastığa bakmak istemiyorum bir şampuan öneriniz varmı
  9. S

Arkadaşlar benim 16 yaşıma girmeme 1 ay var ve bununda 1 ay öncesinde saçta felaket dökülme başladı incelme ve kaş dökülmesi dahil 2 gün önce tahlil yaptırdım ve B12 ile d vitamini düşük çıktı Dr. B12 için dodex ampul her ay 1 kez şeklinde ve 60 lı d vitamini hapı verdi sizce bunları kullanmam...
  10. S

16 yaşında aşırı saç dökülmesi

Hocam daha 16 yaşına girmedim babamda var fakat babam eskiden çok jöle vs kullanıyormuş sülalede bir tek babamda var Kaşlarımda çok dökülüyor saçım bir anda inceldi son 3 haftadır. şimdi duşa girdim o kadar döküldüki nasıl kel değilim ona şaşkınım herkes vitamin diyor sizce vitamin eksiğini...
  11. S

Uzun zamandır aynı şampuanı kullanıyordum 2 günlüğüne farklı şampuan kullandım ve dökülme olunca tekrar eski şampuana geçtim 3 hafta oldu hala aşırı dökülüyor ama ben sadece şampuandan olduğunu düşünmüyorum yastık kılıfında 150 ye yakın tel gördüm sabah yavaş yavaş bu durum stres oluşturmaya...
  12. S

Beyler son 1 ayda günlük ortalama 500 tel civarı döküyorum bugün 700 ü bulmuştur saçımda seyrelme görüyorum 1 hafta sonrasına kan tahlili yaptıracağım vitamin diyor çevremdeki herkes çünkü aynı zamanda kaş dökülmesi ve göz altı morluğuda var sorum şu şuan döktüğüm saçlar geri çıkarmı bayanda...
  13. S

Şampuan değiştirince saç dökülmesi

Beyler yaklaşık 1 hafta önce h&s şampuanım bittiği için evde bulunan başka 1 şampuanı 1 haftalığına kullandım bu bir hafta içinde bende gözle görülebilir bir dökülme yaşandı.şimdi 3 gündür yine eski şampuanımı aldım fakat dökülme devam ediyor saçlarımı her sabah yıkarım öncedende azda olsa...
  14. S

FIFA 23 sprin sorunu

Xbox gamepassdan indirmiş olduğum FIFA 23te oyuncu kariyer modu yaparken ilk yükleyip konsolu bağlayıp oynadığımda hiçbir sorun yoktu daha sonrasında yaklaşık 2 saatlik bir işim olduğu için oyundan çıkıp PC yi kapatıp gittim geri gelip lig maçına girdiğimde r1e basınca sprint yerine değişik...
  15. S

repack ile reload arasındaki fark

Beyler sa hem diskimin az olmasından hemde param olmamasından fitgirl repack gta 5 indireceğim repack şuanda 55 gb civarı istiyor fakat orjinal oyun 72 gb civarı bildiğim kadarıyla sorum şu sadece dil dosyalarımı siliniyor(ing hariç) yoksa oyun içi bölümler yada bölümlerdeki ara sahnelerdemi...
Geri