hocam ben mağazada kendim baktım. pil sağlığına bakmaya çalıştık fakat demo yüklü diye bakılmadı. Şansıma apple çalışanı izinliymiş o yüzden biraz aksadı gürgençlere danışmamı istedi demoyu kaldırmak için ben o ara gittim onlarda apple çalışanını aramışlar tarif etmiş. İki parmak ile sıfırla...
1 saat önce Bursa koruparktan apple watch series 10 aldı. kılcal çizik dahi yok. Pil sağlığı 99. garanti için 6 ay garanti veriyoruz dedi. Fatura tarihinden itibaren 6 ay. Apple destek uygulamasında da garantisi 25 eylül 2026 da bitiyor olarak yazıyo. Cihaz gerçekten temiz hiç bir şeyi yok orda...
arkadaşlar bu süpürgeyi araç için almıştım hiç memnun kalmadım. Einhell in bir çok ürününü kullanırım sağlam marka ama bu süpürge hoşuma gitmedi. bunun 70mbar gücünde olanı var ondan aldım memnunum. Fikir olması açısından yazdım.
https://www.n11.com/urun/high-power-element-revo-850w-80-bronze-atx-31-psu-hp1-n2850br-h12s-61224846?magaza=teknobiyotik
arkadaşa sistem toplarken almıştık hoşuma gitti güzel psu tercih edilir. Fikir yalnızca seçenek olması açısından