Ben xbox kontroller kullanıyorum 1 yılı geçmiştir. Bu hafta eşimede aldım. Memnunuz, tavsiye ederim ama arkadaşlar farklı şeyler önermişler onlar hakkında...
Hocam selamlar. 2019'dan beri Asus Rog Claymore kullanıyordum. Daha geçen hafta ASUS ROG STRIX SCOPE II RX klavye aldım.
-Klavye türkçe.
-Büyük enter tuşu...
https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-melobuds-n60-bluetooth-kulaklik-60-bassbost
Ben şunu aldım 2-3 hafta önce. Çok memnunum. İlk kez bu tarzda bi kulaklık...
Onlar en baştan televizyonların arkasına HDMI koymayı bıraksınlar insan yanlara koyar neymiş estetik görüntüsü bozuluyormuş zaten böyle giderse nerdeyse...
Valla onu ben bilmem ama oyuncularının arkasındaysalar yaparlar ayrıca Topluluk olarak ağırlıkmızı koyarız globale taşınırsa kesin yaparlar
1769856529...
90 ve 2000'lere geri dönüş yaşıcaz gibi eğer bu taslak onaylanırsa.
CD'ler DVD'ler CD-ROM'lar tam bir karaborsa piyasa hayal ediyorum.
Milletin ülkesi...
Sadece Steam'in temsilci ataması yetmiyor ki? Bir çok oyun firmasının kendi launcherı var. Steam üzerinden aldığınız bir oyun örneğin Rockstar'a bağlanıp...
Aynen beraber oynuyoruz, yanyana sistem kurduk iki tane takılıyoz. 😄
Yapacak bir şey yok o zaman ama bende satmamanız taraftarıyım eğerki maddi bir sıkıntı...
Aynı yollardan geçtim bi sistem toplamıştım hayalim olan, sonrasında yılı dolmadan sattım bebeler olunca.
Vakit olaylarını ayarlıyosunuz hocam bi şekilde...
kilerde tozlanıp duracağına hakkını verecek birinin elinde olması daha iyi olmaz mı dostum. bir de çocuk olduğu için inan pc başına oturmak imkansıza geldi...