Yazılanların hepsini yaşadım. Ayar yapmak kesinlikle değiştiriyor olayı. İlk hafta 50kez iade etmiştim yoksa. Ayarsız gerçekten değmediğini düşünüyor insan, verdiği parayı hak eden bir monitörmüş gibi gelmiyor.
Valla bir şey diyim mi sana hem katılıyorum hem katılmıyorum.
Bende MSI MAG 271qrfw IPS monitör vardı. Renkleri vs. IPS panele göre olabilecek en güzellerinden diyebilirim çok memnundum. Neyse arkadaşın ısrarı üzerine oled monitör aldım. Yine MSI MAG 271QP QD-OLED x24 modelini aldım. Abi geldi...
Selamlar.
https://caseybox.com/products/sakura-tema-pc-kasa-sticker-gaming-pc-i%cc%87cin-ozel-kasa-kaplamasi-bilgisayar-kasasi-i%cc%87cin
Linkteki siteden daha önce alışveriş yapan var mı?
Eşim için hediye alacağımda güvenilir mi bilemiyorum.
THH'ye başvurun. Bence çözümlenir.
Eğer iade etme şansınız varsa kutulayın direk iade edin, üründen memnun kalmadım diyin geçin.
Orda yazanla kanun uyuşmuyor? Aynı şey taahhütlü internet telefon vs. gibi sözleşmelerde de geçerli. Çok kişi gördüm taahhütlü olup fes ettikten sonra THH başvurup...
Böyle bir şey yok. Ayıplı kusurlu mal varsa değiştirmek veya iade almak zorundalar. İade süresi geçtiyse servise gider tamir edilir, edilmezse yine THH başvurursun yine değiştirir veya iade edersin.
Marka en az 3 ad. ölü pixel falan demesi bir şey değiştirmiyor. Ayıplı mal sonuçta.
Ben xbox kontroller kullanıyorum 1 yılı geçmiştir. Bu hafta eşimede aldım. Memnunuz, tavsiye ederim ama arkadaşlar farklı şeyler önermişler onlar hakkında bir bilgim yok, onlar daha iyiyse onlarda tercih edilebilir.
1770822070
Ben 25 yıldan fazladır klavye mouse takılıyorum, ps5 ve xbox...
Hocam selamlar. 2019'dan beri Asus Rog Claymore kullanıyordum. Daha geçen hafta ASUS ROG STRIX SCOPE II RX klavye aldım.
-Klavye türkçe.
-Büyük enter tuşu.
-Numpad var.
-Siyah renk.
+Bilek desteği, ses tekerleği vs. herşeyi mevcut.
Aradığınız tüm özellikler var.
Ayrıca eklemek isterim ki...
https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-melobuds-n60-bluetooth-kulaklik-60-bassbost
Ben şunu aldım 2-3 hafta önce. Çok memnunum. İlk kez bu tarzda bi kulaklık alıp kullandığım için bir şeyle kıyaslayamayacağım ama konuşma ve müzik olarak benim için fazla fazla yetiyor. Herangi bir problemde yaşamadım...