sqxyl isimli üyenin son içerikleri

1. S

Discord Ödeme Onaylanamıyor

2 farklı visa ve mastercard'tanda denedim olmadı 1774110492 %100 çalışan bi kart bilen varmıdır acaba
  2. S

Discord Ödeme Onaylanamıyor

6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim?
  3. S

%75 Klavye Önerisiii

%60 istemiyorum hocam
  4. S

%75 Klavye Önerisiii

şuan indirimde olan bir klavye varmıdır?
  5. S

%75 Klavye Önerisiii

birkaç ay öncesine kadar 2200tlye akko klavye alınıyordu tekrar o fiyatlara düşme ihtimali varmıdır acaba? aklım ona gidiyor sürekli.
  6. S

%75 Klavye Önerisiii

merhabalar yaklaşık 2 yıldır sorunsuz olarak a101 klavyesi kullanıyorum fakat artık değiştirmenin vakti geldi 2500tlye minimum %75 maksimum tkl bir klavye önerebilir misiniz?
  7. S

Yardım Ryzen 5 7500F 360'lık Sıvı Soğutma İle 90 Dereceye Çıkıyor

maalesef yapamam ya hava sogutucuya gececegim yada tamir ettirecegim
  8. S

yanlışlıkla pump fanı cpu fanla birleştirmiştim onu sonra düzelttim ama bir etkisi olmadı pump 4000rpmde çalışıyor şuan 1757772910 valorantta bile 85 derecenin altına inmiyor eskiden 70in üstüne çıkmazdı ne oldu ya böyle
  9. S

hocam biraz geç oldu ama nasıl anlayabilirim çalışıp çalışmadığını , az çok uğraştım macunu falan düzgün sürmeye çalıştım artık boşta 60-70 derece arası gidip geliyor ama iyi grafikli bir oyunda 80 üstü takılıyor hep ilk aldığımda böyle değildi arızalandı bir şey muhtemelen
  10. S

hocam yazdığım gibi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sistemi normalde böyle değildi etiketle alakası yok. 1757327660 ayrıca hiçbişey yapmazsam 60 derecelere kadar çıkıyor ama bi uygulamaya girdiğiman fırlıyor tekrar 1757328028 şimdi biosa girdim cpu core tempature 60 derece biosta bi anlamı...
  11. S

başlıktada dediğim gibi işlemci boştayken 90 derecede çalışıyor en son mart ayında bakım yapmıştım az önce termal macunu falan yeniledim ama bir fark olmadı işlemci hala boşta 90 derecede çalışıyor...
  12. S

35 Bin Tl Hazır Sistem önerisi

stok bitmiş kaçırdım varmıdır başka sistem
  13. S

35 Bin Tl Hazır Sistem önerisi

merhabalar 1080p için maksimum 35 bin tllik bir hazır sistem önerebilir misiniz?
  14. S

Steamde kur değiştirilerek nasıl ucuza oyun alınır?

Merhabalar steam dolara geçmeden önce oyun fiyatları diğer ülkelere kıyasla çok ucuzdu bildiğiniz gibi, steamin dolara geçmesininin sebeplerinden biride farklı ülkelerdeki oyuncuların para birimlerini arjantin veya türkiye birimine çevirerek oyun almasıydı bunu yapmak hala mümkünmüdür...
  15. S

6 Ayda Isı ve FPS te Fazla artış

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermal-grizzly-kryonaut-1gr-12-5w-yuksek-performansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html bundandı yanlış değilsem 1 grlık versiyonu 2. sürüşümde az sürmüş olabilirmiyim acaba
Geri